Živali

Živali Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Živali.pdf
ISBN
5447569612923

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o živalih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Eno so celo našli pod železniško progo, drugo pa pod hlevom na obrobju Črnomlja. Pregled živali poteka v prostorih klinike, brez prisotnosti lastnika. Za lažjo organizacijo dela in omejitev števila ljudi, na kliniki sprejemamo le predhodno naročene stranke, razen v primerih urgentnih stanj.

Gospodarstvo (G-MID) Gospodarstvo je kmetijsko ali drugo gospodarstvo oziroma objekt, razen prevoznega sredstva, kjer se, četudi samo začasno, redijo oziroma zadržujejo živali zaradi reje, proizvodnje, nakupa, prodaje, razstave ... Živali na morski obali/pasu bibavice: Prilagojene so na življenje tako v vodi kot na žgočem soncu, vetru in dežju. Spreminjanju nivoja vode na pravimo plimovanje ali bibavica, pojavi se zaradi vpliva lune.

POVEZANE KNJIGE