V imenu dialoga

V imenu dialoga - Boris Pahor | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boris Pahor
DIMENZIJA
3,1 MB
IME DATOTEKE
V imenu dialoga.pdf
ISBN
1465318156260

OPIS

Zaradi intenzivne medijske pozornosti je bilo to tudi eno najbolj ... V knjgarni Konzorcij je slovenski pisatelj Boris Pahor ob svojem častitljivem 103. rojstnem dnevu predstavil svojo novo knjigo z naslovom V imenu dialoga, sestavljeno iz dnevniških zapisov ... Prvi vtis, ki ga bralec dobi ob listanju knjige V imenu dialoga, je, da je avtor Boris Pahor v sodelovanju z urednikom Zdravkom Dušo vanjo spravil veliko raznovrstnega drobirja, ki se mu je v zadnjih letih nabral ob pisanju drugih knjig ter ob številnih javnih nastopih in počastitvah, zlasti okrog proslavljanja stoletnice.Pozornejše branje pokaže, da podnaslov Dnevniški zapisi velja le ... O dialogu, ki je usmerjen k razumu v najnovejši knjigi razmišlja Boris Pahor, ki prazmuje že 103.

Začnejo se v letu 2005 s serijo besedil za tedaj živahno dnevniško rubriko v Sobotni prilogi Dela. Toda to je le uvod, glavnina namreč izvira iz leta 2013 (od 1.

POVEZANE KNJIGE