Tvoja do torka

Tvoja do torka - Catherine Bybee | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Tvoja do torka.pdf
ISBN
2246956055238

OPIS

Serija, ki se je v hipu zavihtela na prva mesta prodajnih lestvic!JUDY GARDNER je pravkar diplomirala in je pripravljena osvojiti svet ... če bo seveda dobila službo. Upa, da se bo karseda hitro prelevila iz nadobudne arhitektke v slavno arhitektko. Zato se temnolasa lepotica preseli v Los Angeles v dom svojega slavnega brata Michaela Wolfa. Vendar pa se Judy le stežka osredotoča na delo, medtem ko se ji seksi varnostnik, v katerega se je zaljubila lansko leto, kar naprej pojavlja pred očmi in ji jemlje sapo.RICK EVANS bi s svojim izklesanim telesom, zelenimi očmi in očarljivim nasmeškom lahko imel katerokoli žensko na tem svetu. A kaj ko ima bivši marinec oči samo za vročekrvno Judy. Ko neznanec napade Judy, je ni stvari, ki bi Ricka ustavila pri tem, da zaščiti žensko, ki mu je ukradla srce.

če bo seveda dobila službo. Upa, da se bo karseda hitro prelevila iz nadobudn... Geslo za dostop do vaše e-knjižnice Biblos je enako geslu za storitev Moja knjižnica v sistemu Cobiss, ki ste ga dobili v knjižnici.

html ... html Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 296718336: Čas mojega življenja.

POVEZANE KNJIGE