Temni paradiž

Temni paradiž - Rosa Liksom | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Liksom
DIMENZIJA
10,43 MB
IME DATOTEKE
Temni paradiž.pdf
ISBN
5031330337765

OPIS

Zgodbe v zbirki Temni paradiž (1989) finske avtorice Rose Liksom običajno obsegajo le stran ali dve, a so izredno intenzivne. Med pripovedovalci se poleg obrobnežev iz urbanih okolij pogosto znajdejo podeželski posebneži. Nastopajo med drugim s čistočo obsedeni mladenič, ki noče zapustiti stanovanja, ženska, ki se ureja za svojo smrt, vdova, ki je ubila moža dva tedna po poroki …Ob vsebinski radikalnosti zgodbe odlikuje poseben črni humor in drzna raba jezika, kar daje njenemu pisanju dodatno avtentičnost.

Mestna knjižnica in čitalnica Idrija. Ulica sv.

O nezakonitem prestopu meje so policijo obvestili domačini, ki so povedali, da so na hrvaški strani do meje prebežnike pripeljali z okoli ... National Library of Finland Open Data and Linked Data Service. Search works, persons, organizations and subjects: Temni paradiž www.e-emka.si, Zgodbe v zbirki Temni paradiž (1989) finske avtorice Rose Liksom običajno obsegajo le stran ali dve, a so izredno intenzivne.

POVEZANE KNJIGE