Skrivnostni basist

Skrivnostni basist - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
5,13 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostni basist.pdf
ISBN
5249844552105

OPIS

Zmenek za eno noč ne bi smel imeti takih posledic …Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom skupine Stage Dive, z moškim, ob katerem ni mogla brzdati poželenja. Lizzy se zaveda, da čudovitega rok zvezdnika resna zveza ne zanima. Toda želi si, da bi bilo drugače.Ben ve, da mu je Lizzy prepovedana, saj je svakinja njegovega najboljšega prijatelja, zato se je kljub močni kemiji med njima izogiba. Ampak ko v mestu greha podleže trenutku slabosti, ugotovi, da to, kar se zgodi v Vegasu, ne ostane vedno v Vegasu. Zdaj z Lizzy ne bi mogla biti močneje povezana … Toda ali se bosta povezali tudi njuni srci?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Božanskega pevca, Ognjevitega bobnarja, Strastnega kitarista.

Ogledujem se v resnici ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Skrivnostni basist (Stage Dive, #4) Published July 18th 2016 by Učila International Hardcover, 268 pages Author(s): Kylie Scott (Goodreads Author) ISBN13: 9789610030560 Edition language: Slovenian Average rating: 4.05 (19 ratings) more details ... Vroča skrivnost je prva knjiga iz čutne trilogije Skrivnostni vitezi. Trije uspešni in neubranljivo privlačni, a obenem tudi skrivnostni in nevarni moški so prijatelji in sodelavci, ki jih ... 3 DRUŽBENE VEDE.

kitarist Mario Zidar ter basist Dubravko Vorih. Manca Trampuš je tisti čarobni in skrivnostni glas, ki je s skupino Koala Voice v ritmih indie rocka zadnja leta začarala slovenske ljubitelje glasbe.Kitarist Domen Don Holc, basist Tilen Prašnikar in bobnar Miha Prašnikar so jo medse sprejeli že, ko je bila še v osnovni šoli, postali so nerazdružljivi prijatelji, se skupaj razvijali kot glasbeniki in kot pravi Manca, spontano ... Skrivnostni basist 109; Slovencem 153; Slovenijada 138; Slovenski film 2.0 63; Slovenščina - jezik na maturi 67; Sociologija slovenske literature 72; Sonjica 111; A spot of bother 157; Srcem do beskraja 75; Stara mama v koprivah 112; Stol. Stol, Vrtača, Begunjščica, Dovška Baba, Golica, Bled, Završnica, Zelenica 142; Šivanje 55 ... Glasba Umrl je Nenad Stefanović - Japanac, nekdanji basist zasedbe Bajaga i Instruktori.

POVEZANE KNJIGE