Skrivnostni basist

Skrivnostni basist - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
4,58 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostni basist.pdf
ISBN
2838673030007

OPIS

Zmenek za eno noč ne bi smel imeti takih posledic …Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom skupine Stage Dive, z moškim, ob katerem ni mogla brzdati poželenja. Lizzy se zaveda, da čudovitega rok zvezdnika resna zveza ne zanima. Toda želi si, da bi bilo drugače.Ben ve, da mu je Lizzy prepovedana, saj je svakinja njegovega najboljšega prijatelja, zato se je kljub močni kemiji med njima izogiba. Ampak ko v mestu greha podleže trenutku slabosti, ugotovi, da to, kar se zgodi v Vegasu, ne ostane vedno v Vegasu. Zdaj z Lizzy ne bi mogla biti močneje povezana … Toda ali se bosta povezali tudi njuni srci?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Božanskega pevca, Ognjevitega bobnarja, Strastnega kitarista.

Avtor: KYLIE SCOTT. Serija: Stage Dive, 4.knjiga.

Statistika je izdelana na osnovi podatkov o izposoji v tistih slovenskih knjižnicah, ki sodelujejo v sistemu COBISS.SI in imajo avtomatizirano izposojo. Finalisti Slovenske polke in valčka so bili tudi leta 2012, ko so se predstavili s skladbo Sinko moj. Kmalu po praznovanju 20-letnice se je sicer od njih poslovila pevka Saša Zamernik, ki je vtisnila pečat v številne skladbe, od leta 2018 pa glasbeno pot nadaljujejo s pevko Katjo Križnar.Zanimivo je, da so v zasedbi kar trije Gregorji, poleg vodje Korošca še basist Gregor Drugovič in ... Mestna knjižnica Kranj Gregorčičeva ulica 1 4000 Kranj, SI Slovenija tel.: 04 201-35-50 fax.: 04 201-35-60 [email protected] TRR: 01252-6030371423 Alvin and the Chipmunks.

POVEZANE KNJIGE