Pokopljite me za šprajc

Pokopljite me za šprajc - Pavel Sanajev | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pavel Sanajev
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Pokopljite me za šprajc.pdf
ISBN
6002223363408

OPIS

Pavel Sanajev (1969), ruski pisatelj in filmski režiser, je pri šestindvajsetih letih napisal kratek avtobiografski roman, da bi s pisanjem kot s terapijo predelal uničujoče posledice, ki jih je imelo zanj neprijetno otroštvo. Zgodbo pripoveduje osemletni deček, ki živi pri starih starših, kjer naj bi ga pustila sebična mati. Vendar se postopoma izkaže, da je babica bolj nora, kot se sprva zdi.To je homersko smešna knjiga o grozljivih preobrazbah in prigodah ljubezni. Zato je namenjena najširšemu krogu bralcev, ne glede na starost, spol in svetovni nazor. Roman že ima zagotovljeno mesto v zgodovini ruske književnosti in se je skoraj desetletje obdržal na vrhu uspešnic. Prodan je v več kot milijon izvodih, po njem je bil leta 2009 posnet tudi film.

To je roman o grozni babici, ki je na vse načine zlorabljala vnuka, a ta ji je odpustil in o njunem odnosu napisal knjigo z obilico humorja. Knjiga je bila v Rusiji velika uspešnica, presenetljivo je, koliko ljudi se je v junaku prepoznalo.

Filtri. Razvrsti po Press enter to collapse or expand the menu.

POVEZANE KNJIGE