Moja roka v tvoji

Moja roka v tvoji - Mariasun Landa | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mariasun Landa
DIMENZIJA
6,35 MB
IME DATOTEKE
Moja roka v tvoji.pdf
ISBN
6077990359800

OPIS

Moja roka v tvoji je prvoosebna pripoved trinajstletnega Xavija o težavah s komunikacijo v sodobni družbi. Zgodbo odraščajočega mladostnika, ki ga mamina izbira novega partnerja tako preseneti, da se odloči za beg od doma, je baskovska avtorica Mariasun Landa zasnovala problemsko, a obenem tudi psihološko poglobljeno, družbeno vpeto in formalno odprto.Besedilo je v izvirniku izšlo leta 1995, bilo v naslednjih letih prevedeno v vse jezike Iberskega polotoka ter toplo sprejeto med bralci.

Landa, Mariasun. Vrsta gradiva - kratka proza ; za mladino (nad 14 let) Izdaja - 1.

strani: 65. Prevod: Urša Geršak Žanr: problemski roman, problemski roman (mladinski), kratka zgodba (mladinski), kratka zgodba Narodnost: španska književnost Medgeneracijska zgodba o pomanjkanju medosebne komunikacije v sodobni družbi Moja roka v tvoji je prvoosebna pripoved trinajstletnega Xavija o težavah s komunikacijo v sodobni družbi.

POVEZANE KNJIGE