Ko se mačke ženijo

Ko se mačke ženijo - Martin Kuchling | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kuchling
DIMENZIJA
5,45 MB
IME DATOTEKE
Ko se mačke ženijo.pdf
ISBN
9496603571949

OPIS

V narodnostno slej ko prej ne uglajenem ozračju podeželske Koroške raziskuje domači komisar Bregar krvavi umor nad nekim nemčurskim kmetom. Svojeglavi komisar raziskuje inkognito in zabrede v skrajno življenjsko nevarnost.OpisKoroški avtor Martin Kuchling je spet poslal na preiskave kriminalistično dvojico, koleričnega koroškoslovenskega komisarja Bregarja in provokativnega koroškonemškega kolega Tscheinigga. Dvojica kot pes in mačka. Ali kot dva mačka, ko se mačke ženijo. Kraj dogajanja je majhna zakotna vas na dvojezičnem območju Koroške, kjer raziskujeta umor nad nemčurskim kmetom. Ga je pahnil v smrt eden od »Slovenceljnov«? V vaškem okolju dvojezične Koroške Bregar tudi še močneje opazi razkol med slovensko in nemško govorečimi ljudmi, ki gre skozi družbo in družine. Kuchling pred bralcem razgrne ne samo zagoneten kriminalni primer, ampak popelje bralca v tipični, čeprav že izumirjajoči podeželski svet s tipičnimi značaji tega območja.

Vendar pa mnogo lastnikov mačk dokazuje ravno nasprotno. Mačke lahko naučimo, da opravljajo potrebe v mačjem stranišču, da ne praskajo pohištva, pridejo, ko jih pokličemo ... Zdrave mačke se okužijo ob stikih z bolnimi, na primer na razstavah, ob stikih z okuženimi predmeti, kot so posode za hrano in vodo, mladički se lahko okužijo preko svoje mame, viruse pa z mačke na mačko prenašamo tudi ljudje.

Other Views. Ko se mačke ženijo Broširana - 08.

POVEZANE KNJIGE