Radost ljubezni

Radost ljubezni - papež Frančišek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
papež Frančišek
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Radost ljubezni.pdf
ISBN
2532389370453

OPIS

Ta spodbuda ima v kontekstu jubilejnega leta usmiljenja poseben pomen. Prvič zato, ker jo razumem kot spodbudo krščanskim družinam, da ovrednotijo zakon in družino ter vzdržujejo močno in neomejeno ljubezen do vrednot, kot so velikodušnost, zaveza, zvestoba in potrpežljivost. Drugič zato, ker skuša spodbuditi vse, da bi bili znamenje usmiljenja in bližine tam, kjer se družinsko življenje ne uresničuje v polnosti ali se ne razvija v miru in veselju.

Radost ljubezni Papež Frančišek Posinodalna apostolska spodbuda. Ta spodbuda ima v kontekstu jubilejnega leta usmiljenja poseben pomen.

Mogel bi napisati, da še v kaj drugega, pa vendar naj bo ta izraz dovolj. Če so nekateri avtorji že pisali o strahu pred papežem Frančiškom (npr.

POVEZANE KNJIGE