Prvinska ljubezen

Prvinska ljubezen - Meredith Wild | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meredith Wild
DIMENZIJA
3,79 MB
IME DATOTEKE
Prvinska ljubezen.pdf
ISBN
5606186725285

OPIS

Nekaj dni po sanjski poroki Blake in Erica Landon odideta na poročno potovanje – na medene tedne, med katerimi se okrepijo vezi med njima, obljube, ki sta si jih izmenjala na poročni dan, pa zacelijo vse rane iz preteklosti.Ko se zdi, da so vse težave že varno za njima, škandal, ki spremlja izvolitev Daniela Fitzgeralda za guvernerja, ogrozi njuno idilično novo zakonsko življenje. Nezakonito izvoljeni guverner bi za slavo naredil vse, četudi to pomeni, da mora ogroziti srečo lastne hčerke. Ob vrnitvi domov se tako Blake znajde v središču kriminalne preiskave, v kateri ga obtožujejo prestopkov iz hekerske preteklosti, ki pa je nikakor ne želi več podoživljati.Blakova svoboda je na kocki, njuna prihodnost pa v nevarnosti, zato je Erica pripravljena narediti vse, da bi oprala njegovo ime. Toda, ko se Blake upre oblastem in zavrača iskanje resnice, se njun svet začne rušiti. Bo dopustil, da bo preteklost nazadnje zmagala? Ali pa ga lahko Erica prepriča, da se je vredno boriti za skupno življenje – bolj kot kdajkoli doslej …

Korinčanom 13,4-7) ljubezen po domaČe Mojca napoveduje: Janez in Sabina ne bosta ostala skupaj Mojca Lubej je že med snemanjem Ljubezni po domače pogledala v karte, ki pa parčku iz Ljubezni po domače niso napovedale skupne prihodnosti, kar jo je razžalostilo. FOTO: Pozabite Ljubezen po domače, prihaja šov, kjer nag iščeš partnerja . Tekmovalci najprej spoznajo intimne dele svojega morebitnega partnerja.

Čeprav je šov ob začetku predvajanja v Veliki Britaniji ... Spletni portal Najdi Ljubezen je moderiran portal kar pomeni, da ne bo kakršnihkoli zlorab osebnih podatkov. Če želiš spoznati nekoga, se registriraj zdaj! Zakaj se včlaniti v NajdiLjubezen.si? Spoznal/a boš osebe, ki iščejo zvezo, prijateljstvo ali zmenek blizu tvojega kraja.

POVEZANE KNJIGE