Priznanje

Priznanje - Valerija Skrinjar-Tvrz | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valerija Skrinjar-Tvrz
DIMENZIJA
12,3 MB
IME DATOTEKE
Priznanje.pdf
ISBN
6322503891647

OPIS

Osem kratkih zgodb, v katerih avtorica Valerija Skrinjar Tvrz v ospredje postavlja žensko in njen najintimnejši notranji svet.

Edina v širši regiji je postala del elitne skupine trojno akreditiranih mednarodnih šol - ima mednarodne akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. To je prepoznala tudi naša RTV hiša in ji podelila priznanje za izjemne oziroma nadpovprečne delovne dosežke v preteklem letu. Produkcijska ekipa Radia Koper.

To je že druga tovrstna nagrada za 30-letnega Gorenjca v tej sezoni, saj jo je prejel že novembra. »Zmaji« so prejšnji mesec v svojo korist odločili vseh pet tekem v regionalnem košarkarskem prvenstvu ... Javna agencija za spodbujanje podjetništva Spirit Slovenija bo danes podelila nacionalno priznanje za poslovno odličnost za leto 2020.

POVEZANE KNJIGE