Priznanje

Priznanje - Valerija Skrinjar-Tvrz | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valerija Skrinjar-Tvrz
DIMENZIJA
8,32 MB
IME DATOTEKE
Priznanje.pdf
ISBN
5789950141940

OPIS

Osem kratkih zgodb, v katerih avtorica Valerija Skrinjar Tvrz v ospredje postavlja žensko in njen najintimnejši notranji svet.

Rožman je z Nekom povezan več kot 43 let, elektrarno pa vodi dobrih 32 let in jo je v tem času popeljal med deset najbolje ocenjenih jedrskih elektrarn v Evropi, so navedli v obrazložitvi. Priznanje je poimenovano po profesorici anatomije Valentini Kobe, prvi predstojnici Inštituta za anatomijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Pobudo za pričetek podeljevanja Priznanja Valentine Kobe je leta 2016 študentskemu svetu in dekanovemu kolegiju podal takratni predsednik študentskega sveta Klemen Petek. Trojno mednarodno akreditirana šola -trojno priznanje odličnosti za še večjo veljavo študija! EF je z akreditacijo AMBA prejela še tretje mednarodno priznanje odličnosti.

Jože Mermal je z družbo BTC povezan že 42 let. V tem času jo je povsem preobrazil in nekdaj degradirano območje Ljubljane, kjer so stala javna skladišča, spremenil v enega največjih poslovnih, nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih, kulturnih in inovativnih središč v srednji Evropi z 21 milijoni obiskovalcev letno. VlogaZahteva za priznanje pravice do zdravstvenega varstva.

POVEZANE KNJIGE