Preprosto usoden

Preprosto usoden - Jill Shalvis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Preprosto usoden.pdf
ISBN
3264826836986

OPIS

Njeno življenje nujno potrebuje prenovo!!! Maddie se ruši svet. Nenadoma ostane brez fanta (njena odločitev), izgubi službo (ne ravno njena odločitev). Čas je kot naročen, da se ponovno poveže s svojo družino in prevzame dediščino, ki si jo deli s še dvema polsestrama.Vse tri se tako znajdejo v podedovanem letovišču Lucky Harbor, ki pa nujno potrebuje obnovo. Za pomoč najamejo postavnega, zapeljivo očarljivega moškega, ob katerem začne Maddie kar nekako pozabljati, da je čez moške naredila križ. Medtem ko se Maddie bori s prebolevanjem preteklosti, ji letovišče vse bolj prirašča k srcu.»Jill Shalvis piše humorne, srčne in vroče ljubezenske zgodbe.« – Carly Phillips

Publication is available at terminals on the library premises. Add to EndNote (RIS format) Contibutor(s) Shalvis, Jill (author) Radaljac, Anja (translator) Source.

slovenski (1) slovenski (1) Rok dobave. Rok dobave Vrednost iskanja ... KIROJA D.O.O.

POVEZANE KNJIGE