Preprosto usoden

Preprosto usoden - Jill Shalvis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
7,7 MB
IME DATOTEKE
Preprosto usoden.pdf
ISBN
5048249140339

OPIS

Njeno življenje nujno potrebuje prenovo!!! Maddie se ruši svet. Nenadoma ostane brez fanta (njena odločitev), izgubi službo (ne ravno njena odločitev). Čas je kot naročen, da se ponovno poveže s svojo družino in prevzame dediščino, ki si jo deli s še dvema polsestrama.Vse tri se tako znajdejo v podedovanem letovišču Lucky Harbor, ki pa nujno potrebuje obnovo. Za pomoč najamejo postavnega, zapeljivo očarljivega moškega, ob katerem začne Maddie kar nekako pozabljati, da je čez moške naredila križ. Medtem ko se Maddie bori s prebolevanjem preteklosti, ji letovišče vse bolj prirašča k srcu.»Jill Shalvis piše humorne, srčne in vroče ljubezenske zgodbe.« – Carly Phillips

Leto za letom, se urimo v ohranjanju odprtosti in dovzetnosti do česarkoli kar se pojavi. Počasi, zelo počasi, se zdi kot da se razpoke v stenah ... Usoden je lahko en sam napačen korak in že majhen zdrs lahko staremu ali bolnemu človeku popolnoma spremeni življenje.

Dobiš jo na Book Depository. Njeno življenje nujno potrebuje prenovo!!! Maddie se ruši svet.

POVEZANE KNJIGE