Prdoprašek doktorja Proktorja

Prdoprašek doktorja Proktorja - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
10,86 MB
IME DATOTEKE
Prdoprašek doktorja Proktorja.pdf
ISBN
1618401644491

OPIS

Prodprašek doktorja Proktorja je prvi mladinski roman priznanega avtorja kriminalk Jo Nesba. Knjiga je prežeta s humorjem, hudomušnostmi, pustolovščinami in pozitivnimi vrednotami, predvsem pa je napeta do zadnje strani. Nekega sončnega dne, tik pred največjim norveškim praznikom, Liza zagleda selitveni tovornjak, ki pripelje k sosedovi hiši. Vanjo se vseli Bulle, fant, ki je precej nenavaden. Ko potem liza in Bulle spoznata še nenavadnejšega soseda doktorja Proktorja, se začne nora zgodba o izgubljeni ljubezni, strašnih anakondah, turobnih jetniških celicah, groznih razbojnikih in o najmočnejšem prdoprašku na svetu.

natis Založništvo in izdelava - Radovljica : Didakta, 2016 Jezik ... Zaključili smo nagradno igro filma Prdoprašek doktorja Proktorja. V nagradni igri ste se potegovali za knjigi Joa Nesboja, Prdoprašek doktorja Proktorja in Časovna kad doktorja Proktorja, ki jih podarja založba Didakta.

Prva knjiga Joja Nesba za otroke! Nekega sončnega dne tik pred največjim norveškim praznikom Liza zagleda selitveni tovornjak, ki pripelje k sosedovi ... Nadaljevanje uspešnice Prdoprašek doktorja Proktorja. Liza in Bulle se podata na nenavadno pustolovščino v času in prostoru.

POVEZANE KNJIGE