Prdoprašek doktorja Proktorja

Prdoprašek doktorja Proktorja - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Prdoprašek doktorja Proktorja.pdf
ISBN
5903108622017

OPIS

Prodprašek doktorja Proktorja je prvi mladinski roman priznanega avtorja kriminalk Jo Nesba. Knjiga je prežeta s humorjem, hudomušnostmi, pustolovščinami in pozitivnimi vrednotami, predvsem pa je napeta do zadnje strani. Nekega sončnega dne, tik pred največjim norveškim praznikom, Liza zagleda selitveni tovornjak, ki pripelje k sosedovi hiši. Vanjo se vseli Bulle, fant, ki je precej nenavaden. Ko potem liza in Bulle spoznata še nenavadnejšega soseda doktorja Proktorja, se začne nora zgodba o izgubljeni ljubezni, strašnih anakondah, turobnih jetniških celicah, groznih razbojnikih in o najmočnejšem prdoprašku na svetu.

Prdoprašek doktorja Proktorja je posnet po priljubljeni knjigi za otroke slavnega norveškega avtorja kriminalk Joja Nesba. Prdoprašek doktorja Proktorja. Nesbø, Jo, 1960-Vrsta gradiva - (znanstveno)fantastična proza ; za šolske otroke (9-14 let) Izdaja - 2.

Posneto po prvi knjigi Joja Nesboja za otroke - bolje poznanega kot enega najboljših piscev kriminalk na svetu. Film je primeren za otroke od 7.

POVEZANE KNJIGE