O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu

O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu - Sheridan Simove | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sheridan Simove
DIMENZIJA
12,17 MB
IME DATOTEKE
O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu.pdf
ISBN
5903255265405

OPIS

Odkrijte o čem moški resnično razmišljajo, kadar ne razmišljajo o seksu… Tisočletja človeštvo z začudenjem odkriva razlike med moškimi in ženskami. Splošno znano je, da je ženski spol na večini področjih izrazito superioren v primejavi z moškimi - čustveno, kognitivno in družbeno. Vendar so se do danes vse kompleksne skrivnosti moških možganov izmaknile znanosti. Razen o “seksu”, o čem dejansko še razmišljajo moški? V prelomni knjigi profesor Sheridan Simove odkrije vso globoko skrito resnico moškega uma. Po mnogih letih poglobljenih raziskav, je natančno identificiral, s čim se dejansko ukvarjajo moški kadar ne razmišljajo o seksu. Profesor Simove je na čudovit način odkril skrivnost moškega uma, ki se je sedaj pred vam kot odprta knjiga, rezultati pa odklepajo dostop do stoletja stare skrivnosti … Poglejte v knjigo - presenečeni boste, kako natančna in šokantna je resnica …*Na 193 praznih straneh bodo lahko bralci dobili odgovor na večno vprašanje. Knjiga je namenjena predvsem kot darilo moškim.*

Nič posebnega, če ne bi bile vse strani knjige popolnoma prazne. Praviloma se ljubica vsak dan sooča z občutkom krivde, slabe vesti tudi z žalostjo in depresijo. Slaba vest je zlasti glasna, ko se njen ljubimec odloči konec tedna preživeti z njo in ne z družino, krivda jo razjeda, ko gleda filme o ljubicah, temne misli so prisotne, kadar razmišlja, kam lahko pripeljejo njena dejanja. Oralni seks je nekaj, o čemer razmišlja vsaka oseba.

To nam omogućava da ceo tim i dalje vredno razvija Vsak, ki je spolno aktiven, je tudi ogrožen. Da pa ne boste preveč »pametni«, mu/ji dajte v roko kakšno knjigo, recimo Seks od A do Ž Jane Pavanel (Meander, 2006).

POVEZANE KNJIGE