Njegov vražji sloves

Njegov vražji sloves - Madeline Hunter | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Hunter
DIMENZIJA
4,28 MB
IME DATOTEKE
Njegov vražji sloves.pdf
ISBN
6152776785435

OPIS

Krožile so govorice, da se mu ni moč upreti …Ona je razumna ženska.On je moški, ob katerem se ženski lahko zvrti od poželenja.Gareth Fitzallen slovi po štirih stvareh: čednem obrazu, opaznem šarmu, aristokratskih poznanstvih in sposobnosti, da ženskam pokaže takšen užitek, ki se ga ne morejo nasititi. Običajno pokloni svoje darove izkušenim, svetovljanskim ženskam. Ko pa se odpravi v Langdon\'s End, da bi obnovil posest, ki jo je podedoval – in da bi raziskal obsežno krajo umetniških del – skuje načrte, kako bo zapeljal najbolj neobičajno damo.Eva Russell živi kot stara devica z negotovimi prihodki in omejenimi sanjami, obenem pa se oklepa starega gosposkega statusa družine. Preživlja se tako, da preslikuje umetniške slike, medtem ko kuje zaroto, kako bo poročila svojo ljubko sestro z dobro stoječim moškim. Vsi jo svarijo pred Garethovim slovesom in ji svetujejo, naj sestro pred njim zaklene na varno. Toda Gareth si ne želi njene sestre. Potreben je en sam pogled in Eva že ve, da Gareth prinaša težave. En sam poljub pa dokaže, da temu mojstru zapeljevanja ne bo kos.

17. BEDNAŠ, Marijana, MILENKOVIČ, Vladoša.Doing business in Slovenia.Ljubljana: CMSR, Centre for International Cooperation and Development, 2015 ... Tartini je eden najvidnejših violinistov 18.

ISBN: 9789610030478 Madeline Hunter: Njegov vražji sloves S pisateljico sem že seznanjena in sem navdušena nad njenim stilom pisanja. Tudi ta knjiga me ni razočarala, čeprav je bila prva polovica malo dolgočasna, dokler se niso začele razkrivati skrivnosti literatnih likov... Moram priznati, da mi je bila pa ta še bolj všeč kot knjige iz prve zbirke, res je bil vražji ta gareth, ampak Eva ga je še kako ukrotila.

POVEZANE KNJIGE