Najslajša stvar

Najslajša stvar - Jill Shalvis | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
11,1 MB
IME DATOTEKE
Najslajša stvar.pdf
ISBN
7174744522967

OPIS

Tara ima tisoč dobrih razlogov, zakaj se ne želi vrniti v majhno obmorsko mestece Lucky Harbor. Vendar pa je v trenutku, ko je njeno življenje ena sama zmeda, pred katero beži, dober vsak kraj, ki je daleč od neizpolnjenih želja in bivšega moža.Tako se pridruži sestrama pri obnavljanju podedovanega letovišča in končno vse kaže, da bo imela življenje trdno v svojih rokah. No, dokler se ne pojavi zelenooki jadralec, ki ima svoje načrte zanjo. Ko pa se pojavi še njen bivši, ki bi naredil vse, da jo dobi nazaj, nastane gneča. Tara se znova znajde v vrtincu potlačenih čustev, skrivnosti preteklosti in samoizpraševanja, kaj sploh pričakuje od življenja.»Vroče, sladko, zabavno in romantično. Čisti užitek!« – Robyn Carr

Tara ima tisoč dobrih razlogov, zakaj se ne želi vrniti v majhno obmorsko mestece Lucky Harbor. Vendar pa je v trenutku, ko je njeno življenje ena sam... II NAJSLAJŠA STVAR NAJSLAJŠA STVAR Jill Shalvis založba KMŠ 2016, mehko Besedila, kar pomeni: Najslajša stvar, ki sem jih kdaj poznal Is loving you Besedila, kar pomeni: Je ljubeč ti And I have never been afraid of losing Besedila, kar pomeni: In nikoli nisem bil strah izgube And I have never wanted love to be a chain Besedila, kar pomeni: In nikoli želel, radi se veriga I only know that when I'm with you Najslajša stvar (-62 %) Najslajša stvar (-62 %) €12.99.

Read 1,105 reviews from the world's largest community for readers. Tara ima tisoč dobrih razlogov, zakaj se ne želi vrniti v majhno... Recenzija Bukla (Skupen opis za knjigi Preprosto usoden in Najslajša stvar.).

POVEZANE KNJIGE