Najslajša stvar

Najslajša stvar - Jill Shalvis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Najslajša stvar.pdf
ISBN
6771970475048

OPIS

Tara ima tisoč dobrih razlogov, zakaj se ne želi vrniti v majhno obmorsko mestece Lucky Harbor. Vendar pa je v trenutku, ko je njeno življenje ena sama zmeda, pred katero beži, dober vsak kraj, ki je daleč od neizpolnjenih želja in bivšega moža.Tako se pridruži sestrama pri obnavljanju podedovanega letovišča in končno vse kaže, da bo imela življenje trdno v svojih rokah. No, dokler se ne pojavi zelenooki jadralec, ki ima svoje načrte zanjo. Ko pa se pojavi še njen bivši, ki bi naredil vse, da jo dobi nazaj, nastane gneča. Tara se znova znajde v vrtincu potlačenih čustev, skrivnosti preteklosti in samoizpraševanja, kaj sploh pričakuje od življenja.»Vroče, sladko, zabavno in romantično. Čisti užitek!« – Robyn Carr

Knjiga Jill Shalvis: Najslajša stvar (broširana) Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov. Lucky Harbor 2 Mimovrste.com po vaši meri. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI.

Maddie, Tara in Chloe so imele isto vih ravo hipijevsko mater Phoebe. Ko jim je zapustila razpadajoč hotel pod hipoteko v mestecu Lucky Harbor, so se po dolgem času spet srečale. Najslajša stvar (The Sweetest Thing) knjiga avtorja/ice Jill Shalvis.

POVEZANE KNJIGE