Molitvice s stopnic

Molitvice s stopnic - Peter Svetina | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Svetina
DIMENZIJA
10,80 MB
IME DATOTEKE
Molitvice s stopnic.pdf
ISBN
5925356303207

OPIS

Molitvica za mamo, Molitvica za očala, Molitvica na stopnicah, Molitvica za toplo cev, Molitvica za pospravljeno mizo, Molitvica pod klopjo in Molitvica na obisku – sedem prikupnih molitvic za najmlajše.

Založnik o knjigi. Molitvica za mamo, Molitvica za očala, Molitvica na stopnicah, Molitvica za toplo cev, Molitvica za pospravljeno mizo, Molitvica pod klopjo in Molitvica na obisku - sedem prikupnih molitvic za najmlajše. Založnik o knjigi Molitvica za mamo, Molitvica za očala, Molitvica na stopnicah, Molitvica za toplo cev, Molitvica za pospravljeno mizo, Molitvica pod klopjo in Molitvica na obisku - sedem prikupnih molitvic za najmlajše.

Kako si zapleteno zapletene stvari razloži otrok ki se pogovarja z Njim je umetnina stkana s preprostimi besedami molitvi. Molitvice s stopnic. Avtorji Svetina Peter (avtor), Zavadlav Ana (ilustrator) Leto izdaje 2016 COBISS.SI-ID 285266432; Isbn 978-961-01-4100-6 Jezik slovenski Št.

POVEZANE KNJIGE