Jesenski živžav

Jesenski živžav - Rotraut Susanne Berner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
9,57 MB
IME DATOTEKE
Jesenski živžav.pdf
ISBN
8859267070187

OPIS

Po zimi, pomladi in poletju pride v mesto jesen. Na glavnem trgu je zabava s plesom, v kulturnem domu pa razstava buč. Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja …Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Toplo oktobrsko popoldne nas je tudi letos povabilo, da smo se zbrali na našem vsakoletnem JESENSKEM ŽIVŽAVU, ki je potekal na igrišču vrtca Mavrica v Borovnici. Letos smo obiskovalcem ponudili pečen krompir, ki so ga gojenci vrtca ob pomoči strokovnih delavk in hišnika pridelali popolnoma sami na ... Mladinska knjiga Dobre zgodbe, dobro življenje.

Naslov: Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana E-naslov: [email protected] Telefon: 01 241 30 00 Brezplačna številka: 080 12 05 Jesenski živžav (Teden otroka) Navihani veseli december; Otroška maškarada; Sodelujemo tudi pri Otroškem parlamentu ter pri nekaterih projektih, ki jih organizira ZPMS. *** Za vas pripravljamo … Otroška maškarada.

POVEZANE KNJIGE