Jesenski živžav

Jesenski živžav - Rotraut Susanne Berner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
12,91 MB
IME DATOTEKE
Jesenski živžav.pdf
ISBN
5004800432382

OPIS

Po zimi, pomladi in poletju pride v mesto jesen. Na glavnem trgu je zabava s plesom, v kulturnem domu pa razstava buč. Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja …Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja … Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej ... The next video is starting stop.

Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja … jesenski živžav.

POVEZANE KNJIGE