Japonski ljubimec

Japonski ljubimec - Isabel Allende | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Isabel Allende
DIMENZIJA
7,80 MB
IME DATOTEKE
Japonski ljubimec.pdf
ISBN
5540523973916

OPIS

Zakaj se oklepamo tistega, kar bomo tako ali tako izgubili?Alma Belasco je še deklica, ko jo starši na pragu druge svetovne vojne pošljejo iz rodne Poljske k premožnim sorodnikom v San Francisco. Tam spozna Ičimeija Fukudo, sina japonskega vrtnarja družine Belasco, in med otrokoma poženejo prvi popki naklonjenosti. Po japonskem napadu na Pearl Harbor, ko Ičimeijevo družino skupaj s tisoči japonskih Američanov izženejo v internacijsko taborišče, pa sta se prijatelja prisiljena ločiti in v letih, ki sledijo, morata vedno znova zatajiti svoja čustva. Toda vztrajnost človeškega srca je neizmerljiva in v svetu, podvrženem nenehnim spremembam, se počasi splete presunljiva zgodba, ki priča o neustavljivi moči ljubezni.Čilsko-ameriška pisateljica Isabel Allende (1942) slovi kot ena najbolj priznanih in priljubljenih špansko pišočih avtoric. V Japonskem ljubimcu je stkala epsko pripoved, ki jo lahko postavimo ob bok prejšnjim mojstrovinam, kot sta Hiša duhov in Otok pod morjem.

Iz intervjuja, ki sem ga brala ob izidu Japonskega ljubimca v angleškem jeziku, je prav lahko razbrati, da je roman pisala v svojo ... Isabel Allende: Japonski ljubimec Prevedla Veronika Rot. Mladinska knjiga, 2016 (Zbirka Kapučino) Matej Krajnc.

Ostale knjige tega avtorja. Dodaj v košarico The Ikigai Journey - A Practical Guide to Finding Happiness and Purpose the Japanese Way.

POVEZANE KNJIGE