Cvet

Cvet - Elizabeth Craft, Shea Olsen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Craft, Shea Olsen
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Cvet.pdf
ISBN
6059596419736

OPIS

To so stvari, ki si jih je Charlotte Reed od nekdaj želela: da bi dobivala najboljše ocene v razredu. Da bi bila njena babica ponosna nanjo. Predvsem pa, da bi dosegla to, česar drugi člani njene družine niso: da bi bila sprejeta na univerzo Stanford.Njena mama in sestra sta bili obsedeni z moškimi in ljubeznijo. Tako zelo obsedeni, da sta pozabili, kaj si želita v prihodnosti. In na koncu sta izgubili vse.Charlotte si je obljubila, da fantom nikoli ne bo dovolila, da jo zapeljejo na napačno pot.Toda to je bilo, preden je spoznala Tata Collinsa. Preden se je največja rokovska zvezda na svetu začela zanimati prav zanjo. Preden je izkusila let v zasebnem letalu, skrivne zmenke in v mesečini zašepetane pesmi.Toda tu je ogromno stvari, ki jih o njem ne ve. Na primer, zakaj je nehal nastopati. Kje je, ko nista skupaj. Kakšno temačno preteklost skriva. Ve le, da je prihodnost daleč stran, že če se samo poljubita. In zdaj … ni več tako prepričana, kaj si želi.

Zgornje Jezersko 124, SI-4206 Zg. Jezersko Slovenija, EU.

Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Več Cvetličarna cvet Kranj, žalni aranžmaji, poročno cvetje, dostava cvetja, rezano cvetje in lončnice. Kakovost za nas ni samo beseda, je način življenja.

POVEZANE KNJIGE