Zadnji pobeg

Zadnji pobeg - Jan van Mersbergen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan van Mersbergen
DIMENZIJA
11,51 MB
IME DATOTEKE
Zadnji pobeg.pdf
ISBN
4030312847928

OPIS

Če pred vsem pobegneš, si zmeraj svoboden.»Ti si moj oče,« reče fant po telefonu. Ime mu je Deedee, ima deset let in prvič govori z očetom Ivanom, ki mu klic zatrese tla pod nogami. Sprva misli, da gre za šalo, toda ko se s fantom prvič srečata, mu je takoj jasno, da govori resnico. Tako se začne tankočutna pripoved o odnosu med očetom in sinom, ki se dotakne večnih resnic o starševski ljubezni in ceni svobode. Pripoved se kljub ganljivi temi izogne pretirani čustvenosti.Zaradi premišljene in mestoma celo hladne pisave pa je katarza junakov še toliko bolj učinkovita.Priznani nizozemski pisatelj Jan van Mersbergen je za Zadnji pobeg prejel nagrado za najboljši nizozemski roman (2014).»Ta roman zasenči skoraj vso novejšo nizozemsko literaturo.« Tubantia

»Ta roman zasenči skoraj vso novejšo nizozemsko literaturo.« Tubantia. Recenzija Bukla. Zanimiv roman o starševstvu, razmišljanju o življenju in svobodi skozi oči pripovedovalca in akterja Ivana.

zgodba. Prepare yourself for the truth! Michael in Sarah sta se poročila, a njuna sreča je kratkotrajna.

POVEZANE KNJIGE