Triindvajseti potnik

Triindvajseti potnik - Sebastian Fitzek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
3,66 MB
IME DATOTEKE
Triindvajseti potnik.pdf
ISBN
6024303612650

OPIS

Križarjenje na prestižni čezoceanki se sprevrže v okrutno nočno moro …Vsako leto na odprtem morju med križarjenji brez sledu izgine okoli dvajset ljudi. Še nikoli se ni nihče vrnil. Do zdaj …Policijski psiholog Martin Schwartz je pred petimi leti izgubil ženo in sina. Izginila sta med počitnicami na čezoceanki Sultan morij – tedaj mu ni znal nihče povedati, kaj se je pravzaprav zgodilo. Martin je od takrat duševna razvalina in poskuša kot tajni agent otopiti svoje čute s smrtno nevarnimi nalogami.Sredi neke intervencije ga pokliče nenavadna starejša dama, ki se predstavi kot pisateljica srhljivk: pove mu, da mora takoj priti na krov Sultana, ker je našla dokaze o tem, kaj je doletelo njegovo družino. Martin ni želel nikoli več stopiti na ladjo – vendar kljub temu sledi namigu in izve, da se je deklica, ki je izginila z ladje že pred tedni, znova pojavila. Z medvedkom njegovega sina v rokah ...

Dano je omrežje (graf, kjer poznamo vredenosti povezav). Trgovski potnik mora obresti vsa vozlišča tako, da bo pri tem prehodil čim krajšo pot (da bo vsota vrednost uporabljenih povezav čim manjša) in se vrniti v izhodišče. au=fitzek, sebastian Virtualna knjižnica COBISS+.

Vsako leto na odprtem morju med križarjenji brez sledu izgine... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > Triindvajseti potnik Triindvajseti potnik Sebastian Fitzek. 10,90 ... Triindvajseti potnik (Passagier 23) knjiga avtorja/ice Sebastian Fitzek.

POVEZANE KNJIGE