Prvošolec

Prvošolec - Urša Batis Savnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urša Batis Savnik
DIMENZIJA
11,25 MB
IME DATOTEKE
Prvošolec.pdf
ISBN
2148818650057

OPIS

Vstop otroka v šolo je poseben dogodek. Vsa pričakovanja, želje in volja so na preizkusu. A vztrajno delo poplača ves vložen trud. Beležite čarobne trenutke prvega leta v šoli. Skupaj z otrokom jih prenesite v knjigo Prvošolec in ustvarite nepozabno zgodbo.Knjiga Prvošolec je spominska knjiga za 1. razred osnovne šole. Vanjo starši in otrok zapisujejo, rišejo in lepijo najbolj pomembne dogodke, ki so se zgodili v otrokovem prvem šolskem letu.Knjiga je uporaben pripomoček za spremljanje otrokovega najbolj pomembnega šolskega leta. Vse, kar je pomembno, se zabeleži. Na koncu leta je na enem mestu zbrano celotno dogajanje otroka v 1.r OŠ.In čez čas, bo to prelep spomin na prvo šolsko leto.

Vloga staršev je nadzor in usmerjanje, ne pa izdelovanje naloge namesto otroka. dragi prvoŠolec, draga prvoŠolka s hitrimi koraki se pri liŽuje dan, ko oŠ prestopil/-a Šolska vrata in se podal/-a na novo pot uČenosti. tee in tvoje starŠe priČakujemo v ponedeljek, 2.

Celoten opis Garancijske pogoje za Urša Batis Savnik: Prvošolec preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti. Slika za Urša Batis Savnik: Prvošolec je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre za enak izdelek.

POVEZANE KNJIGE