Prvošolec

Prvošolec - Urša Batis Savnik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urša Batis Savnik
DIMENZIJA
5,84 MB
IME DATOTEKE
Prvošolec.pdf
ISBN
7901236001871

OPIS

Vstop otroka v šolo je poseben dogodek. Vsa pričakovanja, želje in volja so na preizkusu. A vztrajno delo poplača ves vložen trud. Beležite čarobne trenutke prvega leta v šoli. Skupaj z otrokom jih prenesite v knjigo Prvošolec in ustvarite nepozabno zgodbo.Knjiga Prvošolec je spominska knjiga za 1. razred osnovne šole. Vanjo starši in otrok zapisujejo, rišejo in lepijo najbolj pomembne dogodke, ki so se zgodili v otrokovem prvem šolskem letu.Knjiga je uporaben pripomoček za spremljanje otrokovega najbolj pomembnega šolskega leta. Vse, kar je pomembno, se zabeleži. Na koncu leta je na enem mestu zbrano celotno dogajanje otroka v 1.r OŠ.In čez čas, bo to prelep spomin na prvo šolsko leto.

Leta 2018 je Vrhovno ... Dragi prvošolec, draga prvošolka. Bliža se prvi šolski dan, ki bo v torek, 1.

septembra 2019, ob 9.00 v mali telovadni i oŠ vide pregarc, na azoviŠki uli i 1 v ljubljani. veselimo se sreČanja z vami.

POVEZANE KNJIGE