Prisotnost

Prisotnost - Amy Cuddy | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Cuddy
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Prisotnost.pdf
ISBN
6449264433237

OPIS

Ste si kdaj takoj po napetem dogodku želeli, da bi lahko začeli še enkrat od začetka? Morda po pogovoru za novo službo, nastopu ali težavni razpravi? Prav zaradi trenutkov, ko bi morali biti najbolj pristni in trdni, pa nam to ne uspe, se počutimo zlagane in nemočne. Prepogosto se največjih ovir v življenju lotevamo s strahom, jih opravimo z občutkom tesnobe in zapustimo z obžalovanjem.Z dostopom do osebne moči lahko dosežemo \'prisotnost\', stanje, v katerem nas ne skrbi več, kakšen vtis napravimo na druge, temveč popravimo vtis o samih sebi. V revolucionarni knjigi nam harvardska profesorica Amy Cuddy razkrije, da se nam ni treba podati na veliko duhovno iskanje in se notranje preobraziti, da bi črpali moč prisotnosti. Le malce samospodbude potrebujemo, da prilagodimo govorico telesa ter vedenje in mišljenje v vsakdanjem življenju.Prelomna knjiga, ki nas uči, kako se lahko s preprostimi tehnikami osvobodimo strahu v napetih trenutkih, kako kar najbolje opravimo zahtevne naloge ter vzpostavimo pristen stik z drugimi.

Vse kar vidimo, je torej neka prisotnost in v kolikor se zavedamo, da je ta pristonost del nas, jo kaj z lahkoto integriramo v svoje polje in o tem ... Knjiga; Avtor: Amy Cuddy: Jezik: Slovenski: Letnik: 2016: Ohranjenost: Zelo dobra: Opis ohranjenosti: Knjiga je kot nova, v originalni foliji. Podnaslov: Kako se z ... Ameriška diskografska akademija, ki podeljuje glasbene nagrade grammy, se spoprijema z obtožbami sistemskega seksizma in nepravilnosti pri glasovanju.

Dva dni po spontanem porodu in pet dni pri carskem rezu. Čas namenjen obiskom: od ponedeljka do petka od 15.

POVEZANE KNJIGE