Prisotnost

Prisotnost - Amy Cuddy | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Cuddy
DIMENZIJA
9,32 MB
IME DATOTEKE
Prisotnost.pdf
ISBN
4029141403156

OPIS

Ste si kdaj takoj po napetem dogodku želeli, da bi lahko začeli še enkrat od začetka? Morda po pogovoru za novo službo, nastopu ali težavni razpravi? Prav zaradi trenutkov, ko bi morali biti najbolj pristni in trdni, pa nam to ne uspe, se počutimo zlagane in nemočne. Prepogosto se največjih ovir v življenju lotevamo s strahom, jih opravimo z občutkom tesnobe in zapustimo z obžalovanjem.Z dostopom do osebne moči lahko dosežemo \'prisotnost\', stanje, v katerem nas ne skrbi več, kakšen vtis napravimo na druge, temveč popravimo vtis o samih sebi. V revolucionarni knjigi nam harvardska profesorica Amy Cuddy razkrije, da se nam ni treba podati na veliko duhovno iskanje in se notranje preobraziti, da bi črpali moč prisotnosti. Le malce samospodbude potrebujemo, da prilagodimo govorico telesa ter vedenje in mišljenje v vsakdanjem življenju.Prelomna knjiga, ki nas uči, kako se lahko s preprostimi tehnikami osvobodimo strahu v napetih trenutkih, kako kar najbolje opravimo zahtevne naloge ter vzpostavimo pristen stik z drugimi.

do 15.ure. Na AGRFT se dogovarjajo, da bodo pri praktičnem umetniškem delu na fakulteti uvedli prisotnost najmanj dveh pedagogov. Takšna je prisotnost britanskega seva na Švedskem. Avtor B.

Za zdaj ga ponujajo v enem od mariborskih zdravstvenih domov, vendar se stroka sprašuje o zanesljivosti testov in tem, kaj sploh pomeni prisotnost protiteles. Za zdaj še vedno ni jasno, ali prisotnost protiteles pomeni tudi imunost proti morebitni novi okužbi. dejstvo, da je kdo prisoten: njena prisotnost jih moti / publ.

POVEZANE KNJIGE