Povzetki

Povzetki - Aleš Berger | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Berger
DIMENZIJA
12,71 MB
IME DATOTEKE
Povzetki.pdf
ISBN
1344319395904

OPIS

V Povzetkih se Aleš Berger zazira v preteklost in lušči iz nje spominske drobce, hkrati pa evidentira in arhivira tudi sprotno, sočasno dogajanje. Žlahtni nostalgični zapisi se prepletajo z esejistično proznimi skicami, a vse bolj ljuba mu postaja kratka oblika, v kakršno aforistično zgošča sočutna opažanja in sarkastične zaznave o sebi in soljudeh.Aleš Berger (18. 9. 1946, Ljubljana) je diplomiral iz primerjalne književnosti in francoščine. Bil je novinar v kulturni redakciji ljubljanskega radia, med letoma 1978 in 2008 pa urednik za prevodno književnost pri založbi Mladinska knjiga. Uveljavil se je tudi kot gledališki kritik,prevajalec iz francoščine in španščine. Nagrade za prevajalsko delo: Sovretova (1983), Prešernovega sklada (1987), Župančičeva (1993); Rožančeva nagrada za eseje (1998); Schwentnerjeva nagrada.

Informacije o piškotih so shranjene v vašem brskalniku, da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran in vidimo katere vsebine vas najbolj zanimajo. Povzetki sodb +-Objavljamo kratke povzetke pomembnejših sodb mednarodnih sodišč na področjih varstva osebnih podatkov oz. varstva zasebnosti: Sodbe Evropskega sodišča za človekove pravice.

Ravno tako so podani tudi mehanizmi delovanja vlaken. Obloga predorov iz mikroarmiranega betona. Povzetki predavanj NT Remote | Načrtovanje virov podjetja (ERP) | Od ERP do i-ERP - kaj ponujajo moderne ERP rešitve in kje je njihova dodana vrednost .

POVEZANE KNJIGE