Dom brez odpadkov

Dom brez odpadkov - Bea Johnson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bea Johnson
DIMENZIJA
9,39 MB
IME DATOTEKE
Dom brez odpadkov.pdf
ISBN
7493291694099

OPIS

Globalno gibanje Zero Waste (brez odpadkov) je nastalo iz ideje, da bi pri ravnanju z viri morali posnemati naravo, kjer vsi odpadni materiali postanejo surovina za nekaj ali nekoga drugega. V Evropi to gibanje predstavlja glas skoraj sedmih milijonov njenih prebivalcev.Okoljski problemi so v veliki meri nastali kot seštevek majhnih vsakdanjih odločitev. In prav tu se skriva tudi rešitev. Družbenih problemov namesto nas ne more rešiti tehnologija, za rešitev je potrebna sprememba na družbeni ravni. Sprememba od spodaj navzgor, sprememba naših drobnih vsakdanjih odločitev. Ko nas bo vedno več razmišljalo in živelo drugače, se bo moral spremeniti tudi odnos podjetij in politike.Začnemo lahko doma – s preprostimi razmisleki o tem, kaj potrebujemo, kako to kupimo, popravimo ali si izmenjamo ter kako zagotoviti, da bodo odpadni materiali koristno porabljeni.Odgovore na podobna vprašanja ponuja ta knjiga, za katero upamo, da bo navdih vsem, ki verjamete v svet brez odpadkov.Društvo Ekologi brez meja, nacionalna Zero Waste organizacija za Slovenijo

Če želimo, da deluje dolgoročno, ga moramo oblikovati tako, da bo deloval in bo v skladu z realnostjo. Glavno vodilo pri tem je: zavrni, česar ne potrebuješ, zmanjšaj uporabo tistega, kar potrebuješ, stvari ponovno uporabi, odpadke ločeno zbiraj in jih kompostiraj«, pove Katja. Dantesmile izdelki so ekološki, naravni, veganski in za ponovno uporabo.

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. 14.9.2018. WORLD CLEAN UP DAY - OČISTIMO SLOVENIJO, Piknik pri kozolcu, Podutik, Ljubljana V okviru svetovne čistilne akcije World Cleanup Day 2018, sem kot koordinatorka za četrtno skupnost Dravlje, organizirala dogodek ''Dom brez odpadkov'', z menjavo oblačil za otroke in odrasle ter predavanjem ''Kako do manj odpadkov?'' Ekologi brez meja vabijo na delavnice za dom brez odpadkov.

POVEZANE KNJIGE