Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja

Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja - Haruki Murakami | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Haruki Murakami
DIMENZIJA
11,66 MB
IME DATOTEKE
Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja.pdf
ISBN
2190123361255

OPIS

S svojo neskončno pozornostjo do glasbe premore ta roman tisto rahločutnost, ki jo poznamo iz Kafke na obali. Ni ga, ki bi o poslušanju in izvajanju glasbe pisaltako poznavalsko in s tako občutljivostjo. - Patti SmithV zadnjem Murakamijevem romanu, ki je v izvirniku izšel leta 2013, spremljamo tiho junaštvo Tsukuruja Tazakija, ki ga je v mladosti usodno zaznamoval brutalen konec prijateljske idile.In tako se čez leta, v upanju, da se bo prikopal do osvobajajočeresnice, začne njegovo dolgo, samotno romanje, na katerem spozna, da »človeških src ne druži samo ujemanje. Najmočneje jih povežejo rane, vzajemna bolečina in ranljivost.«Haruki Murakami (1949), avtor romanov Norveški gozd, Ljubi moj sputnik, Kafka na obali, Kronika ptiča navijalca in 1Q84, je najbolj znan in prevajan sodobni japonski pisatelj. Njegovi svetovi, ki se pogosto gibljejo med umišljenim in resničnim, so na prvi pogled nenavadni in bizarni, a je v njih ujet svojevrsten »smisel časa«.

Uredništvo ... Haruki Murakami knjige: najboljše avtorja (Norveški gozd, O čem govorim, ko govorim o teku, Kafka na obali, The Strange Library, Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja, 1Q84 - 1-2, 1Q84 - 3) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. V romanu Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja spremljamo tiho junaštvo Tsukuruja Tazakija, ki ga je v mladosti usodno zaznamoval konec prijateljske idile. Čez mnoga leta se v upanju, da se bo prikopal do osvobajajoče resnice, začne njegovo dolgo romanje, na katerem spozna, da »človeških src ne druži samo ujemanje.Najmočneje jih povežejo rane … Ljubi moj Sputnik, Južno od meje, zahodno od sonca, Norveški gozd, Kafka na obali, Divja jaga za ovco, IQ84, Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja ter drugi so bili zanimivi tudi za filmsko industrijo, predvsem pa za bralce na Zahodu, zato velja za najbolj prevajanega japonskega prozaista. Haruki Murakami: Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja.

Brezbarvni Tsukuru je Iskanje "brezbarvni-tsukuru-tazaki" (1 zadetkov) Prikaži novejše. ukg Brezbarvni Tsukuru Tazaki in njegova leta romanja.

POVEZANE KNJIGE