V pekel in nazaj

V pekel in nazaj - Pauline Guéna, Sophie Kasiki | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pauline Guéna, Sophie Kasiki
DIMENZIJA
12,43 MB
IME DATOTEKE
V pekel in nazaj.pdf
ISBN
8259541378974

OPIS

Edinstvena izpoved Francozinje, ki se je s sinom pridružila Islamski državi in pobegnila iz nje.Resnična zgodba govori o Sophie, ki živi v pariškem predmestju. Odtujena žena in mamica štiriletnega dečka v življenju išče višji smisel. Ne da bi povedala možu, se spreobrne v islam in pod pretvezo, da gre kot prostovoljka pomagat v Turčijo, z otrokom odide v Sirijo. Tam spozna ves pekel Islamske države in se mora kot ženska – oseba brez pravic – rešiti in pobegniti nazaj domov.Ganljiva in napeta resnična zgodba, o kateri govorijo in pišejo največji svetovni mediji!

Prispem do velikega kozolca pod katerim so naložena drva in obešeni koruzni ... Pred vrati se je vila veriga ljudi, ki je čakala, da opravi svoj del naloge. Vsi so tekli, na območju so se zadrževali čim manj.

termometer Avtor: Igor Đukić Tomaž Pandur nas tokrat popelje v zavedni svet nezavednega in nam s kalejdoskopom barv in občutij ter turbulentnim stanjem vznesenosti predstavi umetnika, ki so ga ... Knjiga V pekel in nazaj je resnična zgodba Sofie, ki se je kot deklica, zaradi mamine smrti, preselila v Francijo k svoji sestri. Njeno odraščanje zaradi izgube mame spremljata depresija in melanholično razpoloženje.

POVEZANE KNJIGE