Terapija

Terapija - Sebastian Fitzek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Terapija.pdf
ISBN
8096108089192

OPIS

Josy, dvanajstletna hči znanega psihiatra Viktorja Larenza, izgine v skrivnostnih okoliščinah. Preiskovalci, ki se trudijo pojasniti njeno izginotje, ne najdejo nobene priče, nobenih sledi in tudi ne dekletovega trupla. Josyjina usoda ostane zavita v temo.Štiri leta po izginotju se Viktor umakne v počitniško hišo na samotnem otoku. Kmalu ga obišče lepa neznanka, za katero se izkaže, da trpi zaradi blodnih zaznav. V njih se ji vedno prikazuje tudi deklica, ki nekega dne brez sledu izgine, tako kot je pred leti izginila Josy. Viktor začne s terapijo, ki pa se kmalu spremeni v dramatično zaslišanje …Terapija, prvenec Sebstiana Fitzeka, nemškega zvezdnika kriminalnih romanov, je odlična psihološka srhljivka, polna skrivnosti in ugank, ki bralca drži v izjemni napetosti do zadnje strani.

zamrznjena rama, teniški komolec, sindrom karpalnega kanala,) športnih poškodbah, bolečinah v celotnem hrbtu in vratu, išiasu, problemih z medenico, kolki, koleni, gležnji, pri glavobolih, migrenah, motnjah v dihalnem, prebavnem, reprodukcijskem in hormonskem sistemu, zelo pa je ... Delovna terapija je zdravstvena stroka in delovni terapevt je zdravstveni delavec, ki promovira zdravje in dobro počutje preko vključenosti posameznika v dejavnosti. Zaradi širine dela delovnega terapevta se pogosto soočamo s težavo, kako razložiti kaj je delovna terapija in kaj dela delovni terapevt. Kranisakralna terapija je zelo uspešna tudi pri športnih poškodbah, išiasu, pooperativnem okrevanju, pri različnih oblikah prebavnih motenj, pri motnjah vida, pri težavah z zbranostjo in nespečnostjo itd.

Storitve: Manualna terapija, Kinezioterapija, Fizikalna terapija, Masaže, Specialna znanja ... Scenar terapija izboljšuje delovanje celega telesa in pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje. Scenar terapija deluje na človeka z določeno frekvenco.

POVEZANE KNJIGE