Terapija

Terapija - Sebastian Fitzek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
11,14 MB
IME DATOTEKE
Terapija.pdf
ISBN
3003767219272

OPIS

Josy, dvanajstletna hči znanega psihiatra Viktorja Larenza, izgine v skrivnostnih okoliščinah. Preiskovalci, ki se trudijo pojasniti njeno izginotje, ne najdejo nobene priče, nobenih sledi in tudi ne dekletovega trupla. Josyjina usoda ostane zavita v temo.Štiri leta po izginotju se Viktor umakne v počitniško hišo na samotnem otoku. Kmalu ga obišče lepa neznanka, za katero se izkaže, da trpi zaradi blodnih zaznav. V njih se ji vedno prikazuje tudi deklica, ki nekega dne brez sledu izgine, tako kot je pred leti izginila Josy. Viktor začne s terapijo, ki pa se kmalu spremeni v dramatično zaslišanje …Terapija, prvenec Sebstiana Fitzeka, nemškega zvezdnika kriminalnih romanov, je odlična psihološka srhljivka, polna skrivnosti in ugank, ki bralca drži v izjemni napetosti do zadnje strani.

Fotobiomodulacija ali svetlobna terapija je učinkovit, ne invaziven in cenovno ugoden fizikalen pristop k zdravljenju. Zdravi mišično-skeletne poškodbe, poškodbe in bolezni živčevja, kožne bolezni in pospešuje celjenje akutnih in kroničnih ran. TECAR® je biokompatibilna terapija, s katero pri poškodbah, vnetjih, bolečinah, zakrčenosti in ostalih težavah: dosežemo olajšanje že po prvih terapijah; potrebujemo bistveno manj terapij, kot pri ostalih protibolečinskih metodah; zaradi specifičnega prenosa terapevtske energije hitreje dosežemo stabilne učinke Celična terapija je povsem prilagojena bolniku in zato bolj »butična«.

Trigger point oz. Triger točka je po domače "vozel", ki nastane v mišici.

POVEZANE KNJIGE