Taylor Swift

Taylor Swift - Sarah Oliver | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Oliver
DIMENZIJA
10,42 MB
IME DATOTEKE
Taylor Swift.pdf
ISBN
4523041448672

OPIS

Udobno se namestite, sprostite se in se podajte po Taylorini poti okrog sveta!Če ste že od nekdaj sanjali, da bi spoznali simpatično ameriško pevko Taylor Swift, dobitnico številnih glasbenih nagrad, ki je ukradla srca poslušalcev po vsem svetu, potem je ta knjiga prava za vas! Avtorica Sarah Oliver predstavlja največje Taylorine oboževalce – swifterje – z vsega sveta ter njihove pripovedi o tem, kaj se je dogajalo, ko so v živo srečali Taylor, njeno mamo Andreo in številne druge, ki jo spremljajo na neverjetno uspešni glasbeni poti. Razkriva skrivnosti s svetovnih turnej Fearless, Speak Now, Red in 1989 ter s spremljevalnih srečanj, organiziranih posebej za pevkine oboževalce.Chloe je bila povabljena na skrivno srečanje za Taylorine največje oboževalce, na katerem so še pred izidom poslušali album 1989, Taylor pa jim je pripovedovala o navdihu za posamezne pesmi. Ugotovila je tudi, da Taylor obožuje svoje sledilce na twitterju. Marley je v družbi Taylor preživela več ur, ko se je udeležila zabave s pico v njenem stanovanju. Ljubkovala je njeno mačko Olivio in spoznala, kakšna je Taylor v resnici – še zdaleč ni vzvišena zvezdnica, pač pa prijazna mladenka, ki ima svoje oboževalce za prijatelje. Kristen je med swifterji postala znana po fotografiji s koncerta, na kateri nori in joče, dve leti pozneje pa je prav po zaslugi te fotografije imela priložnost spoznati Taylor. Sanje se lahko uresničijo!

The pop star tweeted to criticise the joke, which was in the season finale of comedy ... Taylor Swift has absolutely no time for sexist jokes at her expense, taking direct aim via Twitter at Netflix and its new show "Ginny & Georgia," which featured the jab. Swift on Monday tweeted a screenshot of a line from the show in which a character comments: "You go through men faster than Taylor Swift." Taylor Swift has criticised the Netflix sitcom Ginny & Georgia for making a "deeply sexist" joke about her dating history..

In 2011 Swift was named Billboard's Woman of the Year. She also has been named the American Music Awards Artist of the Year, as well as the ... Taylor Alison Swift, ameriška country-pop pevka, tekstopiska, kitaristka, pianistka in filmska ter televizijska igralka, * 13.

POVEZANE KNJIGE