Osnove programiranja

Osnove programiranja - Max Wainewright | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Max Wainewright
DIMENZIJA
3,36 MB
IME DATOTEKE
Osnove programiranja.pdf
ISBN
8161018893387

OPIS

DOBRODOŠLI V SVETU RAČUNALNIŠKEGA PROGRAMIRANJAVse, kar moraš vedeti o programih Scratch, Logo, Python, HTML in JavaScriptS temi osnovnimi navodili o kodiranju se pouči o ZANKAH, SPREMENLJIVKAH in IZBIRI – razvij svoje programerske veščine do te mere, da boš izdelal spletno stran … in še več! Na poti boš srečal ROBOTE POMAGAČE, ki bodo poskrbeli, da ti bo vse jasno. Nauči se uporabljati logo, ustvarjaj igre v scratchu, programiraj v pythonu, delaj poskuse s HTML-jem in z javascriptom izdelaj interaktivne spletne strani.Premikaj figurice po zaslonu, sprogramiraj igro labirint, pripravi sendvič zame ali pa se pouči, kako izdelati spletno stran!

Tako naučeni osnovni ... Sada možete učeti osnove programiranja uz devojke koje se skidaju ako dajete tačne odgovore! Na sajtu Code Babes (https://codebabes.com) stvarno su se potrudili da motivišu one koji odgledaju njihove kurseve uz nekoliko atraktivnih devojaka. Svaka devojka vodi po jedan kurs. Osnove programiranja u programskom jeziku C i C++ - Deo četiri - PPTM Datoteka.

Strani jezici. Poslovni Fakultet u Beogradu.

POVEZANE KNJIGE