Dvanajst krogov

Dvanajst krogov - Jurij Andruhovič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jurij Andruhovič
DIMENZIJA
10,80 MB
IME DATOTEKE
Dvanajst krogov.pdf
ISBN
1403175664315

OPIS

uri se bodo pomerili Celjani in Koprčani, uro pozneje pa še Mariborčani in ... Dvanajst krogov pred ciljem je bilo v vodilni skupini še ducat dirkačev, na čelu pa Arbolino pred Rodrigom in Binderjem. Tekma je postajala vse bolj vroča, dirkači so prihajali v ključno obdobje, a pričakovano še brez odločitve. Dvanajst krogov pred ciljem je pri hitrosti več kot 220 kilometrov na uro namenoma skočil z motorja.

Ja, ja, ja, tudi on je ... Če bi ostal roman Dvanajst krogov Jurija Andruhoviča spregledan, bi nastala precejšnja škoda, še najmanj povezana zgolj z dejstvom, da je ukrajinski pisatelj tudi nagrajenec prihajajoče Vilenice, ki se ga torej spodobi prebrati. Škoda bi bilo smeha, za katerega bi ostal prikrajšan bralec, in v nič bi šla igrivost, ki veje iz groteske v edinem v slovenščino prevedenem romanu avtorja ... Milan Dekleva: Darwinu zadrhti roka Colette: Svitanje Jurij Andruhovič: Dvanajst krogov Agata Tomažič Zakaj potujete v take dežele Recenzije so napisali Zarja Vršič, Marko Elsner Grošelj, Mare Cestnik in Matej Bogataj Dunajski zrezek.

POVEZANE KNJIGE