Čudoviti lisjak

Čudoviti lisjak - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Čudoviti lisjak.pdf
ISBN
9723168944917

OPIS

Čudoviti Lisjak vsako noč pleni hrano kmetom Grduhu, Grdavšu in Grdinu. Njegova premetenost jih močno jezi in ker ga nikakor ne morejo uloviti, se odločijo, da mu bodo postavili zasedo pred vhodom v brlog. Lisjak in njegova družina so skupaj z ostalimi živalmi ujeti in panično kopljejo vedno globlje rove, saj trije kmetje brlog razkopavajo z bajerji. Nevarnost je vedno večja, Lisjaku pa se naposled utrne genialna ideja.

Jennifer aniston; Čudoviti Lisjak vsako noč pleni hrano kmetom Grduhu, Grdavšu in Grdinu. Njegova premetenost jih močno jezi in ker ga nikakor ne morejo uloviti, se odločijo, da mu bodo postavili zasedo pred vhodom v brlog.

Lisjak in njegova družina so skupaj z ostalimi živalmi ujeti in panično kopljejo vedno globlje rove, saj trije kmetje brlog razkopavajo […] G. in ga Lisjak živita idilično življenje, a po letih spokojnosti se v Lisjaku spet prebudi krvoločnost in želja po piščančji krvi.

POVEZANE KNJIGE