Zimski živžav

Zimski živžav - Rotraut Susanne Berner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Zimski živžav.pdf
ISBN
3753301250457

OPIS

Ta velika knjiga, ki prikazuje mesto in njegovo okolico, kar mrgoli od nešteto podrobnosti. Pripoveduje drobne zgodbe o ljudeh in živalih. Od strani do strani spremljamo dogajanje, opazujemo in pripovedujemo, kaj vse se lahko zgodi v enem samem zimskem dnevu.Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Gume su jedan od najvažnijih dijelova vozila, a budući da posreduju između automobila i ceste, presudne su za sigurnost. Ne zamudi 📢 Smučarski Živ Žav za otroke in BREZPLAČNI tečaj smučanja 🥳 📍 Kje? Smučišče in otroški zimski park Zatrnik. ⏰ Kdaj? V soboto 20.2.2021 od 11h do 15h.

Kdaj? V soboto 20.2.2021 od 11h do 15h. Koga vabimo? Otroke do 12 let starosti.

POVEZANE KNJIGE