Poletje v Mali obalni pekarni

Poletje v Mali obalni pekarni - Jenny Colgan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Colgan
DIMENZIJA
6,12 MB
IME DATOTEKE
Poletje v Mali obalni pekarni.pdf
ISBN
7024410152936

OPIS

V cornwallsko mestece Mount Polbearne je prišlo poletje in Polly Waterford je presrečna. Ker je zaljubljena: zaljubljena v prelepo obmorsko mestece, kjer stanuje, zaljubljena v vodenje pekarne na Obalni ulici in zaljubljena v svojega fanta Huckla.Vendar je v nežnem poletnem vetriču, ki pihlja skozi mestece, pridih nelagodja. Selina, ki je nedavno ovdovela, upa, da bo selitev na Mount Polbearne ublažila njeno žalost, toda Polly ima skrivnost, ki bi lahko uničila prijateljičin krhki mir. Huckle se mora spet spoprijeti z odgovornostmi, za katere je mislil, da se jih je rešil, in Polly se vse teže sprijazni z njegovo vse daljšo odsotnostjo.Polly seje moko, gnete testo in peče kruh, vendar nič ne more umiriti viharja, za katerega ve, da se bliža: bo Polly izgubila vse, kar ima rada?

Oznake: Fala Sloncek, mali pomočniki, nagradna igra, Naj bo sonce ali dež, nizke zimske temperature ali poletna sopara, slonček Fala nikoli ne počivam! Prav nasprotno, z največjim veseljem se povabim v vsak vaš dom in pomagam napihovati ... Poletje v Mali obalni pekarni. 1.

Selina, ki je nedavno ovdovela, upa, da bo selitev na Mount Polbearne ... Poletje v Mali obalni pekarni (Summer at Little Beach Street Bakery) knjiga avtorja/ice Jenny Colgan. Dobiš jo na Book Depository.

POVEZANE KNJIGE