Nulta številka

Nulta številka - Umberto Eco | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Umberto Eco
DIMENZIJA
7,83 MB
IME DATOTEKE
Nulta številka.pdf
ISBN
8222088103170

OPIS

2016 . Naslov zadnjega romana italijanskega pisatelja in semiologa Umberta Eca (1932-2016), ki je izšel leta 2015, še pred njegovo smrtjo, je seveda izraz za tisto številko časopisa, ki se jo naredi v novinarski redakciji na računalniku ter nato natisne samo nekaj testnih izvodov, ki pa potem ne gredo v redno ... V akcijski ponudbi izberita paketa Naj C akcija in Druga številka že od 16,99 € mesečno na osebo, 140 GB paketa Naj C akcija pa si razdelita oba.

Foto: EPA Umberto Eco postavi dogajanje v svet medijev, in sicer v leto 1992, ko je Italijo poleg odmevnih političnih pretresov zaznamovalo rano obdobje interneta. Foto: Mladinska knjiga Nulta številka Avtor: Umberto Eco Zadnji roman Umberta Eca, slovitega italijanskega filozofa in pisatelja, je v prvi vrsti čudovita parodija na temo današnjih medijskih manipulacij in družbenih razmer, obenem pa ponuja svojstven pogled na italijansko polpreteklo zgodovino.

POVEZANE KNJIGE