Moje življenje v pasjih šapah

Moje življenje v pasjih šapah - Wendy Hilling | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wendy Hilling
DIMENZIJA
9,69 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje v pasjih šapah.pdf
ISBN
5402249689044

OPIS

Moje življenje v pasjih šapah je zgodba o neverjetnem psu, ki je ženski z oviro vrnil svobodo in samozavest.Wendy Hilling ima redko kožno bolezen: njena koža je zelo občutljiva. Vsako opravilo, ki se nam zdi samoumevno, je zanjo velika muka – od odpiranja vrat prek slačenja plašča do jemanja perila iz pralnega stroja. Zaradi bolezni ima tudi zoženo grlo, ki se ji lahko kadarkoli zapre in ji onemogoči dihanje. Toda pred osmimi leti se je njeno življenje spremenilo. Dobila je Teda, zlatega prinašalca. Zanjo je začel skrbeti 24 ur na dan. Življenje ji je rešil večkrat, kot se lahko spomni. Pomaga ji pri vsakodnevnih opravilih, hkrati pa jo ves čas opazuje in posluša njeno dihanje – Wendy lahko vedno računa nanj. Moje življenje v pasjih šapah govori o izjemno pogumnem spopadanju posameznika s težavami, pa tudi o neverjetnem pasjem pomočniku, o enkratnem odnosu med človekom in živaljo ter o izjemnih stvareh, ki jih zmorejo živali.

jun 2019 19:14. Na dušek sem prebrala Moje življenje v pasjih šapah od Wendy Hilling.

december 2016 Moje življenje v pasjih šapah (My Life In His Paws: The Story of Ted and How He Saved Me) knjiga avtorja/ice Wendy Hilling. Wendy Hilling ima redko kožno bolezen: njena koža je zelo občutljiva.

POVEZANE KNJIGE