Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari

Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari - Romain Púertolas | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Romain Púertolas
DIMENZIJA
12,63 MB
IME DATOTEKE
Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari.pdf
ISBN
2155774028191

OPIS

Na potovanju, polnem najbolj nepredvidljivih zapletov, fakir najde neverjetne prijatelje na še bolj neverjetnih krajih, ob ritmih bollywoodske glasbe pa se v njegovem srcu rodi ljubezen. In to prav v času, ko se srečuje s pretresljivimi vprašanji ilegalnih migracij in univerzalne želje po boljšem življenju v našem pogosto nevarnem svetu.Fakir nekega dne odide iz svoje majhne indijske vasi in pristane v Parizu. Poklicni slepar se odpravi na romanje v Ikeo, da bi si priskrbel predmet, po katerem hrepeni: popolnoma novo posteljo z žeblji. Čeprav v žepu svilenih hlač nima niti enega pravega evra, je prepričan, da mu bo podvig uspel ‒ posteljo bo kupil s ponarejenim bankovcem za 100 evrov (ki je potiskan samo po eni strani) in običajno zalogo trikov. Toda na begu pred maščevanjem opeharjenega taksista se fakir po naključju odpravi na turnejo po Evropi, ki se začne v garderobni omari kultnega švedskega proizvajalca pohištva.

2016, Fantastično potovanje fakirja, ki je obtičal v ikeini omari September 6 Gal Jerman Aja že vse življenje tiči v skromni soseski v Mumbaju, kjer se preživlja kot ulični čarodej in prevarant in mimoidoče prepričuje, da ima magične sposobnosti. Fantastično popotovanje fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari/The Extraordinary Journey Of The Fakir. Drama/92min.

oktober 2018, ob 20:00. Ajatashatru Lavash Patel - na kratko Aja - že vse življenje tiči v skromni soseski v Mumbaju, kjer se preživlja kot ulični čarodej. Sobota, 6.

POVEZANE KNJIGE