Čudoviti možgani

Čudoviti možgani Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,57 MB
IME DATOTEKE
Čudoviti možgani.pdf
ISBN
1285633456607

OPIS

Kar 100 znanstvenih študij vrhunskih raziskovalnih ustanov kot so Univerza Harvard, Univerza Cambridge, Inštitut za kognitivno nevroznanost pri University College v Londonu in drugih dokazuje: NIKOLI NI PREPOZNO, DA ZAUSTAVITE STARANJE VAŠIH MOŽGANOV!Ta izčrpni vodnik vam prinaša najnovejša medicinska odkritja in priporočila, kako izostriti um in izboljšati spomin, da boste živeli na polno! Preberite, kako lahko s hrano, gibanjem in na druge načine izboljšate zmogljivosti možganov. Odkrijte tudi, kako se izogniti petim sovražnikom možganov, kako pripraviti okusno solato z oljem, ki ščiti in ohranja možganske funkcije in med drugim spoznajte 15 učinkovitih preganjalcev stresa.Z vajami in nasveti iz knjige Čudoviti možgani boste lahko:. odpravili spominske spodrsljaje. si zapomnili imena in telefonske številke. izboljšali hitrost delovanja možganov. zmanjšali tveganje za demenco. povečali samozavest.Odkrijte revolucionarne načine, kako izostriti um in izboljšati spomin, da boste živeli na polno!

Vse to med seboj povezano delovanje pa vodijo možgani. Odpri knjigo in spoznaj, kakšno je tvoje telo ter kako deluje. V salonu La Novia profesionalno poskrbijo za urejen videz tvojih nohtov! Elegantna lepota, ki jo lahko imaš brez truda daljše časovno obdobje in pozabiš na vsakodnevno urejanje.

A tudi njih se da na-trenirati, kot mišice katere krepimo s… Končni razlog, morda najbolj prepričljiv, so naši možgani. Človeško oko in možgani so "programirani" in razviti tako, da vidijo in spremljajo neprekinjeno gibanje.

POVEZANE KNJIGE