Čarovnice

Čarovnice - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
5,88 MB
IME DATOTEKE
Čarovnice.pdf
ISBN
3095607977075

OPIS

Pripovedovalec, deček brez imena, počitnice preživlja na Norveškem pri stari mami, ki mu govori nenavadne zgodbe o čarovnicah, ga poučuje, kako jih prepoznati in kako ravnati, če kaksno sreča. Nato pa se nekoč v Angliji po naključju znajde na veliki konvenciji čarovnic, na kateri udeleženke, imenitne dame, na pobudo Velike čarovnice sklenejo, da bodo iztrebile vse otroke na Otoku. Za zaslonom pa jim prisluskuje deček ... Ali se bo rešil? Ali pa ga bodo zavohale krvi zeljne čarovnice? A odgovor ponuja le knjiga, polna srhljivosti in hudomušnosti.

• V Cerkovni ordningi piše, da je zatiranje čarovništva dolžnost. • V svojih delih našteva škodljiva dejanja čarovnic in čarovnikov (povzročanje neurij, grmenja, toče, povzročanje bolezni, vedeževanje…). Vsak dan je nov dan.

S temi krvnimi kapsulami naučite vse strah. Kapsule ugriznite in "kri" vam bo kar tako stekla iz ust. Mnoge čarovnice niso bile pravzaprav nič drugega kot zeliščarice, ki so dobro poznale človeško telo in naravo, zato so znale pomagati ob najrazličnejših težavah.

POVEZANE KNJIGE