Čarovnice

Čarovnice - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Čarovnice.pdf
ISBN
2648306064228

OPIS

Pripovedovalec, deček brez imena, počitnice preživlja na Norveškem pri stari mami, ki mu govori nenavadne zgodbe o čarovnicah, ga poučuje, kako jih prepoznati in kako ravnati, če kaksno sreča. Nato pa se nekoč v Angliji po naključju znajde na veliki konvenciji čarovnic, na kateri udeleženke, imenitne dame, na pobudo Velike čarovnice sklenejo, da bodo iztrebile vse otroke na Otoku. Za zaslonom pa jim prisluskuje deček ... Ali se bo rešil? Ali pa ga bodo zavohale krvi zeljne čarovnice? A odgovor ponuja le knjiga, polna srhljivosti in hudomušnosti.

Foto Jabin Botsford/Reuters Kostum čarovnice Kdo pravi, da morajo biti vse čarovnice strašljive? Letos zasije kot pisana čarovnica. Komplet vsebuje: Obleka Klobuk Ovratnik Gamaše in rokavi Velikos: 146 (10 - 12 let) To ni pravljica.

Komplet vsebuje: Obleka Klobuk Ovratnik Gamaše in rokavi Velikos: 146 (10 - 12 let) To ni pravljica. To so prave, pravcate čarovnice! Posneto po istoimenski klasiki Roalda Dahla in v režiji z oskarjem nagrajenega Roberta Zemeckisa.

POVEZANE KNJIGE