Čarovnice

Čarovnice - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
6,66 MB
IME DATOTEKE
Čarovnice.pdf
ISBN
5579317115216

OPIS

Pripovedovalec, deček brez imena, počitnice preživlja na Norveškem pri stari mami, ki mu govori nenavadne zgodbe o čarovnicah, ga poučuje, kako jih prepoznati in kako ravnati, če kaksno sreča. Nato pa se nekoč v Angliji po naključju znajde na veliki konvenciji čarovnic, na kateri udeleženke, imenitne dame, na pobudo Velike čarovnice sklenejo, da bodo iztrebile vse otroke na Otoku. Za zaslonom pa jim prisluskuje deček ... Ali se bo rešil? Ali pa ga bodo zavohale krvi zeljne čarovnice? A odgovor ponuja le knjiga, polna srhljivosti in hudomušnosti.

Pobarvanke delfin (4) 27. Pobarvanke delovni stroj (8) 28.

V Deželi pravljic in domišljije boste srečali mnogo junakov iz slovenske in tuje književnosti, ljudskih zgodb in pripovedk. Čarovnice Čarovnice so v naši Deželi glavna atrakcija.

POVEZANE KNJIGE