Zakaj potujete v take dežele?

Zakaj potujete v take dežele? - Agata Tomažič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agata Tomažič
DIMENZIJA
7,35 MB
IME DATOTEKE
Zakaj potujete v take dežele?.pdf
ISBN
8684526161029

OPIS

V drugi knjigi Agate Tomaži č gre podobno kot v njenem prvencu za zbirko zgodb, le da so rdeča nit tokrat, kot je razbrati že iz naslova, potovanja po tujih, nemalokrat pa tudi nevarnih deželah. Avtorico pot vodi prek ... Kdo ve, morda pa se bo slednje v prihodnosti obrestovalo z vzponom kvalitetnega literarnega glasu, ki ga je že lani napovedala z zbirko kratke proze Česar ne moreš povedati frizerki.

Avtorico pot vodi prek ... Kdo ve, morda pa se bo slednje v prihodnosti obrestovalo z vzponom kvalitetnega literarnega glasu, ki ga je že lani napovedala z zbirko kratke proze Česar ne moreš povedati frizerki. Agata Tomažič: Zakaj potujete v take dežele? Ljubljana: Cankarjeva založba, 2016.

POVEZANE KNJIGE