Vodna vrba

Vodna vrba - Alma M. Karlin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma M. Karlin
DIMENZIJA
4,63 MB
IME DATOTEKE
Vodna vrba.pdf
ISBN
3999481856192

OPIS

Druga knjiga iz serije Z Almo v svetVodna vrba kot drugo delo v seriji Z Almo v svet prihaja v prvem slovenskem prevodu neposredno iz zapuščine Alminega leipziškega založnika Maxa Möhringa, ki jo hrani Berlinska državna knjižnica. Avtorica v ženskem liku mlade Kitajke prepriča s svojo sočutnostjo, opisi nežnih ljubezenskih čustev in globokih duhovnih spoznanj za vse čase in za še tako majhne kotičke našega sveta.

ivan sivec: poslednji celjski knez vitezi jutranje zarje kraljica s tremi kronami bleŠČeČe celjske zvezde samotna divja roŽa. franja bojc bidovec: ni neskonČnih poti.

Poganjki so oranžno-rdeče barve. Prešernova rojstna hiša je kmečka hiša v Vrbi (Občina Žirovnica), v kateri sta se rodila pesnik in odvetnik France Prešeren (* 1800) in ljubljanski nadškof Anton Vovk (* 1900).. Hiša je imela nekoč hišno številko 1, po spremenitvi v muzej in zgraditvi sosednje hiše za nadomestno bivališče njenih dotedanjih lastnikov, pa je dobila hišno številko 2, nova hiša pa je prevzela ... Vodna vrba Skrivnostni svet Kitajske je Almo Karlin privlačil, že odkar je prvič slišala za to daljno deželo.

POVEZANE KNJIGE