Slovenija v objemu

Slovenija v objemu - Dario Cortese | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dario Cortese
DIMENZIJA
5,37 MB
IME DATOTEKE
Slovenija v objemu.pdf
ISBN
5662546990375

OPIS

Slovenija v objemu je izletniški vodnik, v katerem nas avtor popelje na 36 izbranih ciljev po Sloveniji in zamejstvu Hrvaške, Italije in Avstrije. Lahko dosegljive ravninske in srednjegorske izletniške potepe premagujemo brez težav, na njih pa spoznavamo veliko novega, za marsikoga tudi še neznanega. Domala vsi opisani izleti so primerni za vso družino. Nekaj več organizacije in potovalne logistike pri tem zahteva le peščica predlaganih dvodnevnih izletov, kar pa se nam na cilju bogato obrestuje.• 36 izbranih izletov• nazorni opisi poti• izrisi poti z zemljevidom• več kot 80 fotografij• koristni namigi, napotki in nasloviDario Cortese je diplomirani inženir agronomije, sicer pa samostojni publicist, predavatelj in že vrsto let organizator številnih delavnic v naravi, na katerih predstavlja in obuja uporabo naravne, lahko bi rekli kar »divje«, hrane. Je tudi ploden avtor številnih priročnikov o naravni hrani ter o privlačnih popotniških potepanjih po Sloveniji in zunaj njenih meja. Njegovo ustvarjalno delo, ki ga zaznamujejo tako številne objave v časopisih in revijah kakor tudi knjižne izdaje, presega klišejsko obravnavane tematike, s katero se vsakič znova vrača k človeku in naravi.

- 1 zvd : barve ; 118 x 68 cm, zložen na 10 x 19 cm Prevzem knjige je lahko v Logatcu, Ljubljani ali po dogovoru kje vmes. Možno pošiljanje tudi po pošti na stroške kupca. Slovenija v ledenem objemu Črni petek za slovensko elektroenergetsko omrežje Tako težko pričakovana zima je pokazala svoje zobe.

Povej naprej. Založba: Mladinska knjiga: Zbirka: Slovenija na dlani: Zbirka Slovenija na dlani Gea Priloga Slovenija v objemu [Kartografsko gradivo] : zemljevid / [kartografija Geodetski zavod Slovenije].

POVEZANE KNJIGE