Sinoči se je zgodil humor

Sinoči se je zgodil humor - Iztok Lovrić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Lovrić
DIMENZIJA
7,56 MB
IME DATOTEKE
Sinoči se je zgodil humor.pdf
ISBN
1646103399477

OPIS

Lovrićeve komedije "kažejo svetu njegov obraz. Sicer s predimenzioniranimi potezami, torej karikirano, pa vendar tako pomembno dopolnjujejo retuširane (samo)podobe, mehčajo tisto delno zlagano in potvorjeno portretistiko, ki jo imamo v resnih žanrih. Ne gre toliko za to, da Lovrić pokaže vse nesporazume v moško-ženskih odnosih, ki se seveda najbolj pokažejo ravno na počitnicah, ko je treba veliko časa preživeti drug ob drugem, bolj gre za to, kako liki vidijo sami same sebe na počitnicah; zavedajo se, da so v riti, ker ne znajo uživati, vendar kurijo po telefonu svoje frende, naj jim bodo zavistni."Iz spremne besede Mateja Bogataja

naj bi se zgodil naslednji nasilni protest! - Aleš Hojs sinoči potrdil, da je predlagal za protestnike tri mesece zapora, vendar je pravosodna ministrica Lilijana Kozlovič temu nasprotovala Sinoči se je zgodil udor v edino kovid šotorišče pri nas V edino kovid šotorišče, kjer je vstop dovoljen samo kovid pozitivnim, se je sinoči zgodil udor. Iz Zabačenega se oglaša Jure Bidona, o podrobnostih pa je govoril z upravnico kovi... Prijatelja se po pestri noči, ki je prinesla obilne snežne padavine, pogovarjata po telefonu: "Celo jutro sem odmetaval sneg, toliko ga je zapadlo …" "Jaz sem pa zjutraj mirno vstal ter pogledal skozi okno.

Iz srca se vam zahvaljujemo, spoštovana publika, za vašo zvestobo, obiske koncertov ter vaš velik odziv na naše petje preteklih 10 let. Želimo vam miren, ljubezni in topline poln božič v krogu najdražjih vam ljudi. Prazne tribune sanremskega pevskega festivala niso edina bizarnost, po kateri si bomo zapomnili marec 2021.

POVEZANE KNJIGE