Sinoči se je zgodil humor

Sinoči se je zgodil humor - Iztok Lovrić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Lovrić
DIMENZIJA
9,77 MB
IME DATOTEKE
Sinoči se je zgodil humor.pdf
ISBN
3798022496476

OPIS

Lovrićeve komedije "kažejo svetu njegov obraz. Sicer s predimenzioniranimi potezami, torej karikirano, pa vendar tako pomembno dopolnjujejo retuširane (samo)podobe, mehčajo tisto delno zlagano in potvorjeno portretistiko, ki jo imamo v resnih žanrih. Ne gre toliko za to, da Lovrić pokaže vse nesporazume v moško-ženskih odnosih, ki se seveda najbolj pokažejo ravno na počitnicah, ko je treba veliko časa preživeti drug ob drugem, bolj gre za to, kako liki vidijo sami same sebe na počitnicah; zavedajo se, da so v riti, ker ne znajo uživati, vendar kurijo po telefonu svoje frende, naj jim bodo zavistni."Iz spremne besede Mateja Bogataja

Policija je ob 22.15 prejela prijavo, da so se v naselju Žegar v Bihaću na severozahodu BiH stepli migranti, v množičnem pretepu sta dve osebi umrli, več je ranjenih. Nismo pa pripravljeni na črni humor," je zbrane nagovarjal in pripravljal na večer drugačnega humorja organizator ... kjer ljudje umrejo - na primer, to sem spoznal, ko sem šel v Oslo nekaj dni po tem, ko se je zgodil Breivik -, morate biti zelo pazljivi.

A očitno jo je Marko s strastno predigro pod tušem kmalu pomiril, z vročo predstavo pa sta nadaljevala tudi pod rjuhami. Sinoči. V seriji se je zgodil prvi slovenski nastop.

POVEZANE KNJIGE