Sinoči se je zgodil humor

Sinoči se je zgodil humor - Iztok Lovrić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Lovrić
DIMENZIJA
11,49 MB
IME DATOTEKE
Sinoči se je zgodil humor.pdf
ISBN
2641785067287

OPIS

Lovrićeve komedije "kažejo svetu njegov obraz. Sicer s predimenzioniranimi potezami, torej karikirano, pa vendar tako pomembno dopolnjujejo retuširane (samo)podobe, mehčajo tisto delno zlagano in potvorjeno portretistiko, ki jo imamo v resnih žanrih. Ne gre toliko za to, da Lovrić pokaže vse nesporazume v moško-ženskih odnosih, ki se seveda najbolj pokažejo ravno na počitnicah, ko je treba veliko časa preživeti drug ob drugem, bolj gre za to, kako liki vidijo sami same sebe na počitnicah; zavedajo se, da so v riti, ker ne znajo uživati, vendar kurijo po telefonu svoje frende, naj jim bodo zavistni."Iz spremne besede Mateja Bogataja

Pravijo, da je vsaka stvar za vsakega, ni pa vsak za vse. Drži kot pribito.

Objavljeno: 14.10.2019 13:00 | Teme: fortnite. Včeraj se je v igri Fortnite zgodil težko pričakovani končni dogodek desete sezone, ki so ga resni igralci pričakovali že nekaj tednov.

POVEZANE KNJIGE