Princ in jaz

Princ in jaz - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Princ in jaz.pdf
ISBN
3975536115822

OPIS

Lady Murian MacDonald Muir se hoče maščevati grofu, ki ji je umoril moža in ukradel posestvo. Z druščino zvestih služabnikov ropa njegove bogate goste, kar ji gre odlično, dokler ne ustavi kočije oxenburškega princa.Grigorij Maksim Romanovin je na Škotsko prišel z nevarno diplomatsko nalogo. Ko se v boju prekaljeni princ znajde pred rapirjem razbojnika, ki ga ljudje poznajo kot škotskega Robina Hooda, zasluti, da je nekaj narobe: razbojnik je v resnici razbojnica. Jezen, ker mu je drzna rdečelaska pobegnila, se odloči, da jo bo našel.Toda ko izve Murianino tragično zgodbo, se odloči, da ji bo pomagal, in razvname se divja bitka za pravico. Toda Maks se mora odločiti, kaj mu pomeni več: dolžnosti, ki jih ima do svoje kraljevine, ali čudovita ženska, ki mu je ukradla srce.Po romanu Princ, ki me je ljubil je tu nova ljubezenska zgodba s škotskim pridihom, v kateri se v vznemirljivem zapletu znajdeta odločna dama in ognjeviti princ. Jima bo usoda naklonjena ali ju bo za vedno ločila?

V kolikor iz mojih oglasov izberete tri ali več knjig, se lahko dogovorimo za količinski popust. Zdravilni kodeks (Žepna knjiga) Menih, ki je prodal svojega ferrarija (Žepna knjiga) Umetnost pospravljanja (Žepna knjiga) Petdeset odtenkov - komplet Žepnih knjig TV namigi: Jaz, baraba 2, Moj božični princ in Odrske luči Superzlobec Gru tokrat dobi še bolj zlobno konkurenco, Samantha se zaljubi v diplomata, ki je tudi princ in ena izmed mnogih Chaplinovih klasik. Filmi / Princ in jaz 3 . Princ in jaz 3.

This fairy tale is about to get real. Paige Morgan (Julia Stiles) je do popolnosti določila svojo prihodnost.

POVEZANE KNJIGE