Na poti v Kamnik

Na poti v Kamnik - Marija Klobčar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Klobčar
DIMENZIJA
10,95 MB
IME DATOTEKE
Na poti v Kamnik.pdf
ISBN
3061998172273

OPIS

Ko prispemo v Kamnik nadaljujemo desno v smeri Kamniške Bistrice. V naslednjem križišču nekaj 100 m naprej nadaljujemo levo po prednostni cesti (naravnost Mekinje in Godič), po kateri se peljemo do bližnjega krožišča. Občinski svetnik Robert Prosen je občinski upravi Občine Kamnik podal predlog, da se ponovno vzpostavi razsvetljava pešpoti na Stari grad, ki je bila uničena v žledolomu, Občina Kamnik pa je mnenja, da razsvetljava omenjene poti ni smiselna. Ptujski planinci vas tokrat prvič vabimo na izlet z vlakom v Kamnik, od koder se bomo povzpeli na stari grad in Veliko špico (660 m), ki je hišna gora Kamničanov.

V naslednjem križišču nekaj 100 m naprej nadaljujemo levo po prednostni cesti (naravnost Mekinje in Godič), po kateri se peljemo do bližnjega krožišča. Občinski svetnik Robert Prosen je občinski upravi Občine Kamnik podal predlog, da se ponovno vzpostavi razsvetljava pešpoti na Stari grad, ki je bila uničena v žledolomu, Občina Kamnik pa je mnenja, da razsvetljava omenjene poti ni smiselna. Ptujski planinci vas tokrat prvič vabimo na izlet z vlakom v Kamnik, od koder se bomo povzpeli na stari grad in Veliko špico (660 m), ki je hišna gora Kamničanov. Z vrha se odpira prečudovit razgled na Kamniško-Savinjske Alpe in velik del Gorenjske.

POVEZANE KNJIGE