Ljubgojna, draga vas domača

Ljubgojna, draga vas domača - Marica Cerar-Bastič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marica Cerar-Bastič
DIMENZIJA
7,72 MB
IME DATOTEKE
Ljubgojna, draga vas domača.pdf
ISBN
7515622826390

OPIS

Kristjane svet sovraži, čeprav mu nočejo nič hudega, le upirajo se njegovim poželenjem … Ljubijo tiste, ki jih sovražijo … Kristjane drži svet kakor v zaporu, v resnici pa oni držijo svet vkup. Na primer, draga Jorgovanka Tabaković, dragi Dušane Bajatoviću, dragi ostali moji i moje, da vas ne nabrajam, ne znam koliko vas je. Nemam vremena, radim.

H gostišču se lahko sprehodite tudi peš od Gradu Kamen. Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija 8261 Jesenice na dolenjskem, Posavska, Slovenija Telefonska številka: +386 41 625 178 Prim: Marica Cerar, Ljubgojna, draga vas domača, Ljubljana 1992. Kristjane svet sovraži, čeprav mu nočejo nič hudega, le upirajo se njegovim poželenjem … Ljubijo tiste, ki jih sovražijo … Kristjane drži svet kakor v zaporu, v resnici pa oni držijo svet vkup. Na primer, draga Jorgovanka Tabaković, dragi Dušane Bajatoviću, dragi ostali moji i moje, da vas ne nabrajam, ne znam koliko vas je.

POVEZANE KNJIGE