Krtek in ribica

Krtek in ribica - Kateřina Miler, Zdeněk Miler | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kateřina Miler, Zdeněk Miler
DIMENZIJA
3,26 MB
IME DATOTEKE
Krtek in ribica.pdf
ISBN
4059500560541

OPIS

Krtek in ribica se veselo igrata. Kar na lepem pa se v ribniku prikaže ščuka. Kaj bo storil Krtek? In kakšno presenečenje ga čaka na koncu? O tem nam pripoveduje nova slikanica.

Vzdrževanje in čiščenje: Ročno pranje, Ni primerno za likanje, Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju. Pobarvanke Pobarvanke Disney Ribica Nemo. DODAJ POBARVANKO.

Naša Šapa 16,90 € 10,00 € ... Krtek se je rodil leta 1956 v Pragi, ko je njegov oče, češki ustvarjalec risank Zdenek Miler, na sprehodu po nesreči stopil na krtino - in porodila se mu je zamisel za risanko o krtku. Odtlej je ta radovedna in domislic polna živalca nastopila v kakih petdesetih Milerjevih zgodbah in tako že desetletja razveseljuje male in velike ... Krtek in ribica se veselo igrata.

POVEZANE KNJIGE