Čudežna bolha Megi in hrček Marjan

Čudežna bolha Megi in hrček Marjan - Desa Muck | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Desa Muck
DIMENZIJA
12,58 MB
IME DATOTEKE
Čudežna bolha Megi in hrček Marjan.pdf
ISBN
9017928879263

OPIS

Žival prinese v hišo veselje pa tudi skrb in odgovornost. Tu priskoči na pomoč čudežna bolha Megi, ki o živalih zelo veliko ve in jim zna poiskati prave lastnike. Čisto na koncu dobi besedo še veterinarka, ki o vsaki živali pove marsikaj zanimivega in koristnega.Lena in Pavel sta si strašno želela hrčka. Željo jima je izpolnil Božiček. Takoj ko je prišel v hišo, so se začeli prepiri in hrček Marjan je od strahu pobegnil v svet … Le kdo bo drobcenemu hrčku pomagal v ogromnem prostranstvu sveta?Desa Muck je za zbirko Anica dobila Levstikovo nagrado in kar petkrat priznanje Moja najljubša knjiga. Čudežna bolha Megi je njena druga zbirka za otroke. Namenjena je otrokom od petega leta dalje in njihovim staršem.

Namenjena je otrokom od petega leta dalje in njihovim staršem. „Prvi dve knjigi iz zbirke Čudežna bolha Megi govorita o hišnem zajčku, ki ni primeren za vsakega otroka, in o pasjem štirinožnem prijatelju, ki je prav poseben junak. Recenzija Bukla (Skupen opis za knjigi Čudežna bolha Megi in zajček Branko in Čudežna bolha Megi in bernardinec Karli).

Nagradno vprašanje + kratko o podarjeni knjigi: Desa Muck, Čudežna bolha Megi in hrček Marjan MUCK, Desa Čudežna bolha Megi in papagaj Slavko, Čudežna bolha Megi in muca Živka, Čudežna bolha Megi in bernardinec Karli, Čudežna bolha Megi in hrček Marjan, Čudežna bolha Megi in kobila Rika, Čudežna bolha Megi in dihurček Jurček, Čudežna bolha Megi in zajček ranko, Čudežna bolha Megi in želvici Taška in Toni ... muck: ČudeŽna bolha megi in Želvici taŠka in toni 10. d.

POVEZANE KNJIGE