Čarli in tovarna čokolade

Čarli in tovarna čokolade - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Čarli in tovarna čokolade.pdf
ISBN
3396866276869

OPIS

Poleg nepozabne Matilde je Čarli najbolj uspešen knjižni lik legendarnega angleškega pisatelja Roalda Dahla. Čarli nima bogatih staršev, toplega doma in nobene igrače. Ima pa veliko srečo! Z najdenim kovancem si je kupil čokolado, v kateri je bila vstopnica v skrivnostno tovarno čokolade. Tam ga poleg čokoladne reke, vročega sladoleda, karamelnega rudnika, mavričnih solzic in televizične čokolade čaka še eno, čisto neverjetno presenečenje.

Ker družina nima veliko denarja, si Čarli ne more privoščiti najboljše čokolade na svetu, čokolade iz Majavškove tovarne čokolade. Lastnik te tovarne je bil Vili Majavšek. Film Čarli in tovarna čokolade mi je bil zelo všeč.Zabaven, smešen, poučen pred vsem pa mi je všeč, ker je veeliko čokolade, ki jo obožujem.Ta filem je COOL.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Skoraj vsak večer je v hiši Bucketovih na mizi revna večerja, ki jo mladi Čarli deli skupaj z družino. Živijo v majhni, razmajani stari hiši, ki je polna jubezni.

POVEZANE KNJIGE